Hajfestékek

1 vélemény
Hozzáadva 2019.07.09.by

Mirabylia

50 g és 400 g

Formulája keratin peptidet tartalmaz, amely csökkentett méretének köszönhetően beépül a haj legporózusabb részeibe és védi a haj szerkezetét. Az értékes baobab olaj magába zárja a por összetevőket, így hozva létre a “nem szálló” formulát.

Nem duzzad és egyenletes világosítást biztosít.

(Ez a termék a jelek szerint megváltozik, új néven/formulával forgalmazza a gyártó BB Bleach High Lift 9)

750 Ft és 5500 Ft-tól

2019.07.03. 19:44

Kombinált bőr
Tág pórusok

A hajam nagyon sötét barna, sok vörös pigmenttel. Korábban jellemzően 12%-os keverékkel akarták 50-90 percen át szőkíteni, majd festés, korrekció. Mindig nagyon töredezett és sárgulós volt a hajam.Ezt csak azért vettem, mert nem volt éppen más, már nem volt időm másik boltba menni és nagyon kellett. Sokalltam a tasak porért a 750-et, de nagyon megérte! A hajam 6% és 9%-os keverékkel is szépen világosodik (attól függően,hogy milyen végeredményt szeretnék). Sose marja szét a hajam, pedig volt,amikor színleszedés és egylépéses szőkítés miatt 12%-os szőkítés után 9%-os korrigálás kellett a maradék hajfesték eltávolításához. A hajam nem lett se falevél, se gumi. Szárazabb lett, de teljesen jó állapotú maradt! Megfelelő ápolással rendben volt. Akármikor eltértem ettől az opciótól, mindig megbántam! Teljesen megéri az árát, merem ajánlani. Nekem csak jó tapasztalataim vannak vele! (Persze nem árt hozzá némi tudás és józan ész, mint akármelyik festékhez.)Úgy néz ki, hogy BB Bleach High lift 9 (Blonde & Brunette bleaching system) néven fut az Alfaparfnál.