Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
brigditd
2025.01.12. 07:53
Bármennyire is szerettem volna, -pláne a csodás összetevők miatt- sajnos annyira nem jött be. Nagyon kevés kell belőle, könnyű vele dolgozni, sminkelni rá. Először csodásnak is gondoltam az elkészült összképet... de órákkal később átfénylett az egész, s ráadásul úgy tűnt, a ráncokat inkább kiemeli... Az is lehet, hogy csak együtt nem működött a 3 Allies of Skin termék... (20% C-vit.szérum, Peptid & antiox. advanced firming daily treatment + a fényvédő). Mondjuk a C-vit. szérum nálam eleve nem működik smink alatt, mert órákkal később átfénylik, s olajos hatást kell, pedig nem zsíros a bőröm).