ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Tridecyl Salicylate

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A szalicilsav (BHA) észtere. Ellentétben a BHAval nincs hámlasztó tulajdonsága. Hidratáló, bőrkondícionáló (skin conditioning) összetevő. Részletesebb info: http://truthinaging.com/ingredients/tridecyl-salicylate/

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.