Szappanok

AlmaWin Öko Marseille Színszappan (régi)

4.8
Hozzáadva 2019.01.21.by

81Judit

100 g

Ajánlott kézmosáshoz, tisztálkodáshoz. Nem károsítja a bőr savvédőköpenyét. Az erősen szennyezett ruha előmosására is alkalmas. Kiválóan tisztít hideg és kemény vízben is. Régi szappanfőző receptúra alapján készül kókuszolajból, természetes zsírsavakkal és citromolajjal.

Minősítetten bőrbarát. Bőrgyógyászatilag ajánlott.

2019.08.24. 04:53

MI kézmosáshoz használjuk. A bőrt jól tisztítja, nem szárítja, így az árát megéri.

2017.10.09. 07:54

Fürdök vele,tetőtől talpig tisztít,kicsit fura a szaga,de meg lehet szokni mert nem erős. Néhe kifejezetten jó ha nem illatos szappannal fürdök,mert utána sokkal erősebb a szaglásom,nincs lefárasztva. A bőrre gyakorolt hatásáról nem tudok mit mondani,mert nekem soha semmilyen szappan nem szárítja a bőröm.

2017.02.06. 16:51

Nagyon jó szappan ekcémás bőrre, használtam, elmúlt és nem jött ki az ekcémám. Egyetlen hátránya ha valaki fürdésnél használja, hogy büdös. Kézmosáskor ez nem zavaró.

2015.05.06. 12:05

Emlékszem, ez volt az első találkozásom a természetes alapanyagokkal :) Eredetileg folttisztításra vettem, aztán kiderült, hogy kézmosáshoz is jó, aztán már fürödtem is vele, végül amikor extra zsíros lett a hajam a nyári kánikulában, már a hajamat (pontosabban a fejbőrömet) is ezzel mostam.Kifogástalan, mindentudó termék.

2013.06.18. 17:29

Eddig csak kézmosásra használtam párszor,jó sűrű gazdag krémes habja van,a citrom nagyon enyhén érződik,jól tisztít csak ez a téglaforma nem áll kézre,@ajjamo egy próbát 350pénzért nyugodtan tegyél vele,ahogy olvasom az illatanyag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból van.