ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Hamarosan megújul a KrémMánia! Mindenképp ellenőrizd, hogy a regisztrált e-mail címed helyes-e! Ha nem, frissítsd a profilodban!

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Sodium Palmate

Funkciók:

Tisztítószer, Emulgeálószer

Kockázat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Elszappanosított pálmaolaj. Pálmaolajból előállított összetevő, mely a szappangyártás egyik leggyakrabban használt alapanyaga. Az összetevő tisztítószer és emulgeáló anyag. A sodium palmate természetes anyagnak számít, melynek használata megengedett organikus kozmetikumokban.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.