Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szappanok

Algalys Bio Szappan Algával és Propolisszal

Hozzáadva 2012.10.08.by

fromthelittlebridge

2013.06.20. 12:52

Nekem eddig ez a tökéletes szappan. Nem szárít, kellemesen radíroz, krémesen habzik. Na és az illata... az valami mennyei, tényleg nem erős, de kellemes és kitartó. Sokszor esti fürdést követő másnap délután is érzem. Kedvenc.

2012.03.25. 15:13

Nekem is nagyon tetszik, mert annyira finom krémes a habja, és az illata is nagyon friss! Nem szárítja a bőrt, sőt, kicsit hidratál is, szóval néha az arcomat is megmostam vele. Ez az egyik legkedvesebb szappanom-6-7-t egész biztosan "elfogyasztottam" már belőle!

Utoljára szerkesztve: 2012.09.23. 10:09 - 2012.01.22. 09:46

Nagyon tetszik, nincs erős illata, csak egy nagyon halk, tiszta illatot hagy maga után, ami nappal plusz előny számomra. Nem szárítja a különösebben a bőrt, sietős/lusta időben nem kell utána kenegetni. De jelzem, hogy nekem nem túl száraz a bőröm, inkább csak vízhiányos. Eddig nem voltam szappan-párti, de ez nagyon bejön.Update: az arcomra is használtam, és egyáltalán nem volt rossz, jól tisztított, de mégsem marta le a bőrömet. Nálam elég sokáig kitartott, mert csak egyedül használtam. Aki szappan-párti, annak ezt mindenképpen javaslom kipróbálásra. Utazáshoz is praktikus, mert nem kell külön cuccokat vinni testre és arcra.

2011.10.10. 10:22

Nagyon nagyon meg vagyok elégedve, nemhogy a ronda kis pattanásaimat eltüntette, de még intim szappannak is lehet használni...Az ára egy kicsit borsos, azonban nekem elég régóta kitart és még az illata is jó!!!