Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
elizabett85
Gyulladt, vöröslő pattanások, aknék csúfítják bőrödet? Kifejezetten a pattanások helyi kezelésére fejlesztettük ki a gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő krémet orbáncfű olajjal és cink oxiddal.
A krémet, amely paszta állagú, elsősorban éjszakai krémként, illetve a pattanások helyi kezelésére, "pöttyözve" ajánljuk. Orbáncfűolaj tartalma miatt fényérzékenyíthet, ezért használata után 12 óráig a napozás, szoláriumozás kerülendő.
Kiszerelés: 10 ml
2015.11.20. 07:54
A bőrápolási rutinomnak köszönhetően (örök hála krémmánia :) ) már csak 1-1 kósza pattanás jön ki rajtam néhanapján.Olyankor ez a csodafegyverem.1-2 nap és nyoma sincs a pattanásnak és nyomot sem hagy a bőrömön.Most akartam újra rendelni de nem érem el a honlapjukat....:(
2015.03.20. 21:40
Először nagyon megijedtem, amikor megláttam, mert olyan kis pici :) Na, de annál jobb! Nekem teljesíti, amit ígér. Vagyis este lefekvés előtt pöttyözve bekenem a problémás részeket és reggelre bizony összehúzódnak. Szuper! Nagyon szeretem az Alora Naturát <3
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.