ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Montmorillonite

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Finom, lágy szerkezetű agyagfajta, ami a francia Montmorillon város után kapta nevét. A többi agyaghoz hasonlóan remek zsírfelszívó, és hasznos összetevő olajos, pattanásos bőrre. A CosIng szerint továbbá sűrítőanyag, emulzió stabilizátor, stabilizáló, viszkozitásnövelő funkciója is van.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.