Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
fairynorah
Sörélesztős étrend-kiegészítő tabletta. Tejcukormentes, vegetáriánusok is fogyaszthatják. Alkalmazás: naponta 3 tabletta.
Vitaminok és ásványi anyagok referencia értékei, ajánlott bevitel százalékban kifejezve (napi 3 tablettában):
Összetevők: 92% sörélesztő (glutén), tömegnövelő szer (cellulóz), maltodextrin, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), nikotinamid, kalcium-D-pantotenát, cinkoxid, piridoxin-hidroklorid, tiamin-hidroklorid, riboflavin, pteroil-monoglutaminsav (folsav), biotin, cianokobalamin
2019.04.14. 09:31
Csak egy hétig tudtam szedni, mivel rengeteg bőr alatti pattanásom lett tőle(hátamon az arcomon 10 db biztos volt). Sajnos biztos, hogy ez okozta. Viszont az alatt az egy hét alatt csökkent a hajhullás, bár ez lehet a Bánfi féle hajszesz miatt volt.
2019.01.16. 15:23
Nekem bevált. Mondjuk én nem kúraszerűen használom, hanem folyamatosan szedem, de semmiféle problémám nincs vele, a hajam pedig fényes és kevesebb a rövid kis babahaj, ami korábban szanaszét állt, nem"szakadnak" a hajszálak sem. A körmöm sosem tört vagy repedezett, szóval az arra gyakorolt hatásáról nem tudok nyilatkozni. Az ára is kedvező, én maradok ennél.