Altapharma Kovaföld Kapszula Biotinnal
Ár: | 1600 Ft | Kategória: | Szépségvitaminok | |||
Kiszerelés: | 150 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: nyappyberii, Módosítva: 2013. július 18.
Kiszerelés: | 150 db | |
v
Gelatin
Titanium Dioxide
f
Nagyon sajnálom, hogy vásárlás előtt nem olvastam el az itteni véleményeket.
Az arcom állapota másfél hét alatt rohamosan romlott és napról napra egyre több pattanásszerű valamik jelentek meg. Apró, kinyomhatatlan, fehéres, bőr szinű göbök... Talán így tudnám jellemezni.
Illetve minden étkezés után puffadtam. Ha azt mondtam volna, hogy 6 hónapos terhes vagyok, még azt is el hitték volna szerintem.
Talán később újra előveszem, hogy adjak neki még 1 esélyt, de egyelőre határozottan feketelistán van és abban sem vagyok biztos, hogy érdemes-e esélyt adni neki.

Nagyon sajnálom, hogy vásárlás előtt nem olvastam el az itteni véleményeket.

Már nem teljesen ilyen a doboza. Ez egy nagyon-nagyon olcsó termék. Én csupán reggel szoktam 1 szemet bevenni, hétvégén ez is szünetel. Nem tapasztaltam puffadást. A hajam állapotával is elégedett vagyok, körmeim már vagy a doboz 3/4-e után elkezdtek törni, pedig eddig semmi bajom nem volt velük.
A bőröm, hát...azt hiszem teenager korom előtt volt gyönyörű. Rendelkezem minden "földi jóval": pattanás, miteszer, rosacea, ezért is vettem.
Eddig sajnos, különösebben nem tapasztaltam semmilyen változást ezen a téren a használata mellett, de ezt a dobozt még el fogom használni kúraszerűen. A leirat szerint a szervezet napi ásványi anyag szükségletéhez némileg hozzájárul. Tartalmaz az újfajta csomagolás a kovaföld mellett kálciumot, magnéziumot, cinket biotint, folsavat, c vitamínt és rezet is. De az eddig tapasztalataim alapján ez bizony kutyagumit sem ér.

Iszonyatos puffadás. Farkaséhség. Nagyon erős émelygés. A csomókban hulló hajamra vettem, de nem másfél hét után le kell állnom vele. A szokásos arcápolási rutinom ellenére pattanások is jöttek ki, pedig inkább csak mentruáció előtt 1-1 nagyobb szokott kijönni. A legrosszabb a kínzó puffadás, bármit eszem, emiatt kezdtem véleményeket keresni, hátha másnak is okozott ilyen problémákat (igen) és ez az éhség...másfél hét alatt 2 kg-t híztam, pedig türtőztetem magamat.

Az utóbbi időben nagyon elkezdett hullani a hajam, pedig a vérképem jó, és nem is stresszelek. Elkezdtem a légkondira gyanakodni, ami pont a fejemre jön, szóval huzatban ülök. Ezen szerencsére sikerült változtatni, de azért vettem egy dobozzal ebből a vitaminból. Semmi hatását nem láttam, viszont amit többen is írtak előttem, nekem is az államon, nagyon mély pattanások jelentek meg, amik kb 1.5 hét után jönnek a felszínre, addig persze feszít, fáj...
Még van egy pár szem, de biztos, hogy ezután valamilyen másik vitamint fogok kipróbálni.

Tavaly februárban vettem le egy dobozzal a polcról, mert nem volt kedvem átmenni a másik drogériába megvenni a bevált, szintén saját márkás hasonló vitamint. Soha nem volt problémám a bőrömmel, de a szedés megkezdése után 2-3 nappal az arcomon folyamatosan jelentek meg nagy, gyulladt és fájó pattanások. Közel két levél kellett, mire rájöttem, hogy ez a vitamin okozza őket (egy új primert és bb krémet is ezzel egy időben vettem és eleinte azokra gyanakodtam, elsőként zárva ki, hogy esetleg a vitamin okozza mindezt). Hónapokkal később jött csak teljesen helyre a bőröm. Borzasztó termék.

Már a harmadik kúrát kezdem 2 éven belül. Napi 3 kapszula. Nincs éhségérzet, pattanás. A körmeimet iszonyúan megerősítette, azóta nem is törik. Előtte lemezesen, a köröm rétegeire tört. A hajam is nagyon szép, és sokkal jobban nő tőle, mint amúgy. A bőrömre nem volt hatással.

Több, mint egy hónapja szedem, nem vettem még észre változást sem a hajamon, sem a körmeimen. Több pattanásom lett mióta használom.
Napi 2x szedem csak.

Napi 2x szedem csak.

Számomra csodaszer. Megjegyzem hogy sosem hittem ezekben a "szépsésgkapszulákban", viszont az ára miatt sok év elteltével újra megpóbáltam..hátha, és bejött! Hihetetlen gyorsan megnőtt a hajam mikor szedtem, pedig festve van és minimum egyszer egy héten ki is vasalom, szóval nem kímélem annyira. Kicsit féltem elkezdeni szedni mert az arcbőröm hajlamos ezekre a bőr alatti kinyomhatatlan puklikra, DE hálisten semmi nem jött elő. Ajánlom! :))

Pár napja kezdtem el szedni, napi3 (vagy 2, ha elfelejtem bevenni) szem. Nyilván a hajamon és a körmeimen eddig semmi változás (nagyon bizakodó vagyok, hogy pár hónap múlva én leszek Aranyhaj :D ) a bőrömön nem jelentek meg csúnya pattanások (remélem nem is fog, mert sajnos így akad néhány)
Ha változás lesz, szólok! ;)

Ha változás lesz, szólok! ;)

Egyszer már használtam és utána újravettem ezt a kapszulát.Azt vettem észre,hogy a legelső alakalommal sokkal jobb volt a hatása mint ennél a második kúránál,amit most fogok befejezni,holnap fogy el az utolsó kapszula.Elsősorban körömre vettem,rendszeresen lemezesen törnek a körmeim.Az első kúránál megállította valamennyire ezt,sokkal jobb volt a körmeim állapota.A mostaninál azt vettem észre,hogy sokkal gyorsabban nő de úgyanúgy törik is,mintha nem szednék semmit,tehát erre 0 a teljesítmény.A hajam gyorsabban nőtt tőle egyértelműen,az őszi hajhullásomat mérsékelte.Bőrre semmilyen hatást nem vettem észre,se pozitívat se negatívat.Az étvágyamat nekem is előhozta,nem mondom hogy farkaséhség gyötör de valamelyest nagyobb étvágyam van és talán többször is eszem.Összességében nagyon jó indulatú az a 3 csillag,mert amire vettem(körömre)azon nem segített,(lehet ha valakinek nem törik,csak szimplán gyorsabban akarja növeszteni akkor arra jó)egyedül haj téren produkált valós eredményt de mellette az étvágy növekedés nekem nem kifizetődő,amikor amúgy is hosszú a hajam :) Ha valakinek beválik akkor viszont az ára nagyon kedvező,ennyiért más köröm-haj vitamint nem igazán kapni.

Vitaminok: BiotinÖsszetevők megmagyarázva
Mészkő, melyet a kozmetikumokban többféle céllal is használnak. Sminkekben pigmentként, krémekben fehérítő és olaj felszívó anyagkénet, fogkrémekben pedig dörzsölő, tisztító anyagként használt. Leggyakrabban alapozókban, primerekben és púderekben találjuk, mint mattító, olaj felszívó anyagot. Általában 2-5% közötti koncentrációban használt. (forrás)
Szilícium dioxidot tartalmazó üledékes kőzet, melyet fehér por formában tartalmaznak a kozmetikumok és dörzsölő, bőrradírozó anyagként szolgál.
H-vitamin vagy B7-vitamin. A szervezetünk a biotint felhasználja a sejtnövekedéshez, a zsírsavak termeléséhez, a zsírok és aminosavak anyagcseréjéhez (lebontásához és építéséhez). Szájon át bevéve ajánlott a haj és a köröm erősítésére. A bőrbe vagy a hajba azonban nem szívódik be, és helyileg használva nincs a bőrre gyakorolt ismert hatása. Részletes infó itt.
Zselatin. Az állatok kötőszövetéből kivont kollagén irreverzibilis hidrolízisével állítják elő, általában sertésbőrből, sertés- és szarvasmarhacsontokból. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint viszkozitást szabályozó (sűrűség szabályozó) és filmképző összetevő. A Wikipédia szerint kozmetikumokban való felhasználása esetén általában hidrolizált kollagén néven található meg.
Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő. A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano). (forrás)