Szépségvitaminok

4.6
Hozzáadva 2021.05.25.by

zsofbar77

300 db

Tejcukormentes étrend-kiegészítő tabletta. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

2020.12.11. 15:47

Nagyon sok babahajam lett tőle, de hosszban nem tapasztaltam változást. Ugyan úgy törik a hajam, mint előtte. Összességében úgy gondolom, hogy nem javít a hajszálak minőségén, de a mennyiségén látványosan. Viszont miután abbahagytam a szedését kb 3 hónap múlva ugyan úgy hullott a hajam, a hatása sem volt látható. Plusz, a sok b-vitamintól és borzasztóan éhes voltam, de ez természetesen nem a termék hibája. A sok babahaj miatt 5 csillag. Aki puhítani szeretné a haját, hogy nőjön és ne törjön, annak az Alterra gránátalmás termékcsaládját ajánlom, ami CGM friendly :) Szerintem újra fogom venni

2020.02.15. 13:09

Az egyik legjobb. Szedtem mindenfelet mar, de egyik sem volt annyira hatasos mint ez. A hajhullasom minimalisra csokkent, nott is tole es a toredezes is elhanyagolhato. Ize, szaga mint egy jo pofa söré, en szeretem a sört, szval nekem nincs vele bajom. Ajanlom.

2019.10.20. 14:50

Rengeteg babahajam nőtt tőle, illetve azon felül is gyorsabban nőtt szerintem tőle a hajam. A második dobozzal szedem jelenleg.

2019.07.01. 13:43

Valamikor áprilisban vettem a terméket, hajnövesztés céljából. Mivel közben levágtam a hajamból egy keveset, nem tudom mekkora a hatásfoka. De a hajam jó állapotban van a szedése óta, és nem töredezik annyira. És mintha gyorsabban is nőne, bár nekem amúgyis gyorsan nő a hajam. Mindenesetre rosszat nem tesz. :D Nekem tetszik az illata (fincsi sörös...).

2019.01.03. 19:05

Nem mondom, hogy csodaszer, de nekem egész jól rendbe hozta a hajamat. Szeptember óta szedem, erősödött és dúsult is tőle, babahajam is sok nőtt. A szaga és íze borzalmas, de egy kúrát kibírtam vele. Talán ősszel ismét újraveszem.

2018.08.17. 07:57

Kb. 1 hónapnál tartok első hétben én 1x4 szemet vettem be semmi bajom nem volt de utána tartottam a napi adagot. Illata egy az egyben kutyakaja szóval gyors letudom valami gyümölcslével, hogy ne érezzem. A hajam erősebb és fényesebb lett bár mellette Dr. Chen ginzenges hajsamponját használnom nyilván az is közre játszik, hajhullásom mérséklődött szerencsére