Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
zsofilia
Alkoholmentes, bio homoktövis vízet tartalmazó szájvíz, nátrium-fluoridot (500ppm F-) tartalmaz. Véd a fogszuvasodás és a fogkő ellen, gátolja a lepedékképződést, erősíti a fogzománcot és friss mentás leheletet biztosít.
2021.03.14. 20:03
Olyan mint egy két hetes virágvíz. Hányingerem lett tőle borzalmas íze van. Kiöntöttem. Sajnos nagy csalódás volt.
2020.01.12. 00:19
kifejezetten jólesik használni, nyilván nincs benne annyi hatóanyag mint egy 6 in 1 szuper felôpolcos termékben, de pont az a jó benne. Enyhe, üdén frissít. Sokkal jobban szeretem mint akármelyik másik szájvízet.
2019.12.23. 20:07
Sajnos nekem a lejárati idő előtt bebarnult, így nem mertem elhasználni. Annyira furcsa íze van...olyan semmilyen, de néha hányingerem lett tőle. Egyáltalán nem "csinál" friss lehelletet, ellenben olyan érzésem van, mintha nem mostam volna fogat fogmomás után...