Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
siss
Bio bergamott és bio olíva kivonatot tartalmazó szilárd sampon normál hajra. Intenzíven tisztít és ápol.
2022.10.18. 10:26
Nem mondom, hogy csodaszer de amúgy tényleg egy nagyon jó szilárd sampon. Kellőképpen habzik, jók az összetevői, pénztárcabarát és rendesen tisztit ami nagyon fontos volt számomra. Könnyedén ki tudom mosni. Kétszer samponozok általában utána balzsam, de nem éreztem száraznak a fejbőrömet és nem viszketek tőle másnap ami külön meglepődés volt számomra, mert általában minden sampontól szoktam vakarózni. Ettől most nem, legalábbis még nem, aztán meglátjuk mennyire barátkozunk össze. Szeretnék áttérni a műanyagmentességre, próbáltam már pár populárisabb szilárd sampont de olyan volt tőlük a hajam mintha egy kiszáradt seprű lenne , de ettől szerencsére semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Szép selymes és még volumenesebb is lett a hajam tőle picit.
2021.09.05. 16:24
Ez a negyedik féle szilárd sampon, amit kipróbáltam. Eddig ez a legjobban bevált. Kevés elég belőle, szépen habzik, érezhetően tisztít, nem szárít és nem hajlamosít jobban zsírosodásra, mint természetesen szokott a hajam. 3-4 naponta használom, kétszer mosok és utána balzsamozok. Hennával festem a hajam, a termék természetes összetevői miatt nem koptatja a színét.
2021.05.07. 09:21
Sokáig gondolkodtam hogy melyiket vegyem meg, végül erre esett a választásom. Ez egy teljesen jó sampon, nem zsírosodik jobban a hajam, mint másikoknál, úgy értem hogy negyedik nap kell újra hajat mosnom. De számomra annyira jó hidratáló hatása, hogy ez után nem kell balzsamot használnom. Használat után szép, selymes a hajam, és sokáig elég. Remélem nem fogják kivonni a forgalomból, mert általában mindig így járok, hogy ami jó és bevált egy idő után megszüntetik.
2021.02.17. 10:16
Első szilárd samponom, arra számítottam hogy nehéz lesz a használat, nem fog habzani sem, de egyik se lett igaz. Könnyű használni, úgy érzem hogy jól tisztítja a hajat, viszont utána mindenképpen kell balzsam nekem, mert szárít. Egynek elmegy termék, ha nem szárítana akkor a 4 csillagot is megkaphatná, főleg hogy nagyon sokáig elég lesz.
2020.11.19. 08:12
Árban egész jó a többi szilárd samponhoz képest. Jól habzik, jó az illata. Az én hajammal sajnos csodát ez sem tett.... Harmadik napra már nagyon zsíros a hajam, a hajvégemet összegubancolta, tehát balzsamot muszáj mellé használni. Szerintem elég gyorsan fogy, kb 3 hónapig bírta ami szerintem elég kevés. Megvettem ebből a másik fajtát is, de ezek után úgy érzem, hogy kidobott pénz volt. Ezt mindenesetre nem venném újra.
Utoljára szerkesztve: 2020.11.28. 18:53 - 2020.10.28. 13:13
3x használtam eddig. Én úgy használom, hogy előtte rendes samponnal megmosom és 2. mosásnál használom ezt. Így nagyon jól habzik, szép fényes és selymes lesz tőle a hajam, eddig még egyik folyékony sampon sem tette ennyire selymessé, szóval ez óriási pozitívum. Remélem hosszútávon is be fog válni. A fejbőröm érzékeny, korpásodásra hajlamos, de ettől nem viszket és a korpa sem jelentkezett. Ez az első ilyen szappanom, szóval öszehasonlítási alapom még nincs.Update: Nem használtam el végül. Sajnos nagyon gubancos lett a hajam tőle és az összes pozitív hatás elmúlt. A párom elhasználja, mert neki a rövid hajára végülis bevált. Biztosan nem veszem ujra :/