Samponok

3.7
Hozzáadva 2020.01.28.by

siss

60 g

Bio narancs és bio vanília kivonatokat tartalmazó szilárd sampon normál hajra. Gyengéd tisztítást és ápolást biztosít.

2021.11.25. 19:05

Sűrű, középvastag, természetesen sötét hajam van, ami 2 nap után már zsíros ha kibontva hagyom. Sokára fogyott el az olivás verziója. Nem szerettem. Ez a narancsos viszont jobb a hajamnak, nem szárítja, 3-4 naponta mosok hajat és simán bírja. Közel fél évig elég egy korong a heti 2 hajmosással, nagyon jól habzik, ma már csak hővédőt és olajat használok utána. Illata nemigen van, de ez engem már nem zavar. Egy népszerű és drágább márka szappanját simán veri, én szerintem több évre előre betáraztam az 5 dbommal, mert félek hogy kimegy a forgalomból. 🤣 Kisfiam haját is ezzel mosom, szeretjük.

2021.10.30. 19:50

Ritkán szoktam ilyet tenni, de ezt bizony kidobtam (pedig ha valami nem tetszik akkor is vagy elhasználom, vagy elajándékozom, vagy másra használom stb...). Nekem sajnos nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, de ez a sampon olyan iszonyatosan kiszárította a fejbőröm, hogy borzalmasan viszketett utána és korpás is lett. Úgy néztem ki tőle mint aki sapka nélkül áll ki a hóesésbe. Egy forintot nem ér, én ezt egy életre elfelejtem!

2021.08.01. 13:47

Életem második szilárd samponja, illata miatt esett rá a választás. Bár a kezdeti intenzív illat hamar elillant, mosás után néha még érezhető halványan, de pont elég is. Sokáig kitartott, szerettem használni, jól habzott és könnyű volt használni. Tiszta és kellemes tapintásúvá tette a hajam, teljesen megfelelt.

2020.12.13. 06:04

A zöld tesója jobb hatású volt, ez viszont jobb illatú.A NAE samponkorong okozta pusztítás után fellélegzett a fejem. 4 napot kibír a fejbőröm zsírosodás nélkül (sőt egy hétig ki tudom tolni a hajmosást különböző feltűzésekkel és minimális hintőporral), nem hullik tőle marékszám mint a NAEtől. Balzsam majd hajkrém kerül a hajamra mosás után, nekem ezek miatt nem száraz, hanem egészséges és erős küllemű.Nekem valók ezek az Alterra samponkorongok. Műanyagmentes, sokáig elég, kíméletes. Mindenkinek ajánlom!

2020.11.27. 17:28

A mézes gyömbéres garnier után ehhez fohászkodtam. Egyébként baromi jó szapannal hajat mosni, nekem nagyon bejön. De a fejbőrömön ez sem segít és hogy nem zsirosíít? De zsirosít. Vékonyszálú szőke hajat ami még formázva sincs, igen zsirosítja.

2020.07.12. 10:58

Olyan 3-4 hónapja váltottam szilárd samponra. Mikor elfogyott az eddigi, azt csak online tudtam volna pótolni, de nem akartam megint rendelni.Így a hely Rossmann-ban ezt találtam.Na az első használat után nagyon száraz lett a fejbőröm, viszkettem tőle napokig, de egy hétig nem kellett mosnom. Második alkalommal már jobb volt, valószínűleg akkor jobban eltaláltam a mennyiséget. Puha, könnyű a hajam tőle, jelenleg nagyon tetszik :)