Samponok

Alverde Koffein Sampon Feketebors-Kakukkfű

3.1
Hozzáadva 2016.06.14.by

csaktom

Az organikus gazdálkodásból származó feketebors és a természetes koffein kombinácója aktivizálja a hajhagymákat és erősíti a vékonyszálú, gyenge hajat. Az öregedést kísérő hajhullás így csökkenthető. Speciális regeneráló formulája organikus gazdálkofásból származó kakukkfűvel segíti a telt, rugalmas, laza frizura kialakítását. Gyengéd felületaktív anyagai kíméletesen, mégis alaposan tisztítanak. Vegán.

€1.95-tól

2023.02.21. 08:03

Most megint változott az összetétele, most nem szárít annyira csikorgósra és jobban habzik, viszont második helyre került a Coco Glucoside, ami nekem nagyon elpuhítja a hajam, amit utálok, így részemről most felejtős ez a sampon. Azt hiszem, azelőtt egyáltalán nem is volt benne, többek között ezért is választottam.

2022.11.28. 04:07

A honapban ez a masodik alverde samponom. Ezzel is az a bajom hogy iszonyatosan csikorgosra tisztit, eg utana a fejborom es hamar elzsirosodik a hajam. A korabbi heti 2 hajmosasomat siman heti 3-4-re emelne fel. Sajnos nalam kuka

2021.06.23. 20:13

Már nem ilyen a külseje, de mindegy is…IMÁDOM! Az utóbbi idők legjobb samponja lett nekem, remélem nem változtatnak az összetevőin. Gyorsan zsírosodott a hajam, de ezzel ki tudom tolni kicsit a hajmosást, pedig nem is arra lett kitalálva elvileg :)

Utoljára szerkesztve: 2021.02.13. 13:18 - 2021.02.13. 13:17

Vékonyszálú, jó ideje diffúzan hulló hajam van, gondoltam kipróbálom, mivel a német DM oldalán pozitív véleményeket olvastam a samponról. Sajnos csalódás, 2 hete használom, de a hajhulláson semmit sem segített, gyorsan zsírosodik tőle a hajam. Olyannyira nem ad tartást a hajamnak, hogy mosás után fele annyinak tűnik a hajam, mint bármely más sampon használata után. Hiába olcsó sampon, viszont egy használat során is nagyon sok kell belőle a hajra, kevés ideig bírja egy flakon. Teljes csalódás, nem újravevős, sőt, lehet a maradékot sem használom már el.

2020.11.10. 17:06

Vékonyszálú, gyorsan zsírosodó hajam van, éppen hajnövesztés miatt vettem meg. Az illatától nem vagyok elájulva, de több babahajam lett tőle. A Mane'n Tail samponnal tökéletesen kiegészítik egymást.

2020.09.11. 11:58

Vékonyabb szálú, gyorsan zsírosodó hajam van, amin azt vettem észre egy ideje, hogy jobban hullik is. Kb. másfél hónapja használom ezt a sampont. A hajhulláson nem igazán segített, viszont mostanában tűnt fel, hogy tele lettem babahajakkal, ami szerintem ennek a samponnak köszönhető, mert mást nem változtattam :) Nehezen habzik, én így elsőre egy másik samponnal előmosom a hajam, és utána ezzel. Nekem nem zsírosodik jobban, sem kevésbé. Szárításról nem tudok nyilatkozni, nekem amúgy is kell balzsamot használni, különben nagyon kócolódik.