Sminkek szemre

4.4
Hozzáadva 2019.05.30.by

mimicike

4,4 g

Zselés textúrájú szinezett szemöldökformázó, vízálló, dörzsölésálló, hosszan tartó (több mint 12 óra) formulával.

11 színárnyalatban kapható

£19-tól

2025.03.10. 09:43

Pattanások (acne)

Mini verzióban vettem meg Medium Brown árnyalatban. Az applikátora tökéletes, azonban a pigmentáltságával nem voltam megelégedve.

2023.09.11. 12:31

Bőröregedés

A mini verziót próbáltam. Használható a keféje, maga a gél is könnyen oszlatható. Reggel felkentem, este a helyén volt, az általam kiválasztott szín is jól passzolt a szemöldököm természetes színéhez. Mi kell még?

Utoljára szerkesztve: 2022.02.24. 21:52 - 2021.08.25. 15:34

Száraz bőr
Pigmentfoltok

Na szóval. Miniben van meg nekem ez a termék, és már írtam róla egy fél kisregényt, de idővel teljesen megváltozott a véleményem, így összegeznem kell most így egyben. Először nem voltam róla túl jó véleménnyel, nagyon kenődős volt a festék, csak maszatoltam, ceruza felé sok volt, önmagában rajtam értelmezhetetlen. Ami iszonyat pozitív volt elsőre az a tartósság és a hatása, amit a szemöldököm rendezettségére tett. Tudni kell ugyanis, hogy nekem szép formájú és elég jó szemöldököm van, de van egy nagy hibája, mégpedig az, hogy a szálak lefelé nőnek, alapvetően lefelé állnak teljesen és ez nagyon nem tetszik nekem. Szóval elfelejtettem ezt a terméket pár próba után néhány hónapig. Aztán most újra elővettem és úristen, szerelem lett!!! Kezdem ott, hogy kifejezetten jó neki a kis beszáradós jelleg, idővel sokkal krémesebb, pomade jellegű lesz a festék a spirálon. Fantasztikusan lehet így már vele dolgozni. Gyönyörű, különleges, semmihez nem hasonlítható formát és kinézetet tudok vele elérni pillanatok alatt, és estig az úgy is marad. A szemöldökszálaim dúsak és gyönyörű természetesek tőle, felfelé állnak, illetve tökéletes irányba. Sőt továbbmegyek... mintha hosszú távon is jól hatna a szemöldökömre, lemosás után is így jobb irányba állnak. Tökéletes ez az egész, teljesen odavagyok érte már!

2021.05.19. 16:34

Zsíros bőr
Tág pórusok

Tartós, könnyű használni, szépen helyrerakja a szemöldökszálakat, színt is ad nekik, egy hangyányi fluffy hatást is, valamint teljesen jó a kefe mérete számomra. Ami miatt azonban mégis csalódás, hogy iszonyat gyorsan beszáradt az enyém, pedig vigyáztam rá és nem szellőztettem. Ilyen áron ez nekem nem fér bele, így nem fogom újra megvásárolni.

2020.03.18. 09:49

Egyenetlen bőrfelszín

Szerintem jó ez a zselé, bár valószínűleg teljes áron nem venném meg. Megfelelő méretű a keféje és szépen a helyén tartja a szálakat.

2020.03.02. 19:51

Száraz bőr
Vízhiány

Nagyon örülök, hogy az ABH kijött ezzel a termékkel, mert a sima szemöldökzseléjük szerintem nem volt a legjobb. Ez egy dipbrow gel + szemöldökzselé kombó lenne, emiatt időtakarékos a használata és a sima zselével ellentétben a lyukakat is be lehet vele tölteni, mert megfogja a bőrt is és pont ez a célja. Tartós is. A technikájára azért rá kell érezni. Először a farkinca részt és a lyukakat kell kitölteni és a kefén maradt maradékkal a szemöldök elejét. Tetszik, hogy van belőle mini méret.