Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel
Ár: | £19 | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 4,4 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: mimicike, Módosítva: 2019. május 30.
Ár: | £19 | |
Kiszerelés: | 4,4 g | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Zselés textúrájú szinezett szemöldökformázó, vízálló, dörzsölésálló, hosszan tartó (több mint 12 óra) formulával.
11 színárnyalatban kapható
Propylene Carbonate
Pentaerythrityl Tetra DI-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate
a
VÁSÁROLD MEG
Na szóval. Miniben van meg nekem ez a termék, és már írtam róla egy fél kisregényt, de idővel teljesen megváltozott a véleményem, így összegeznem kell most így egyben. Először nem voltam róla túl jó véleménnyel, nagyon kenődős volt a festék, csak maszatoltam, ceruza felé sok volt, önmagában rajtam értelmezhetetlen. Ami iszonyat pozitív volt elsőre az a tartósság és a hatása, amit a szemöldököm rendezettségére tett. Tudni kell ugyanis, hogy nekem szép formájú és elég jó szemöldököm van, de van egy nagy hibája, mégpedig az, hogy a szálak lefelé nőnek, alapvetően lefelé állnak teljesen és ez nagyon nem tetszik nekem. Szóval elfelejtettem ezt a terméket pár próba után néhány hónapig. Aztán most újra elővettem és úristen, szerelem lett!!! Kezdem ott, hogy kifejezetten jó neki a kis beszáradós jelleg, idővel sokkal krémesebb, pomade jellegű lesz a festék a spirálon. Fantasztikusan lehet így már vele dolgozni. Gyönyörű, különleges, semmihez nem hasonlítható formát és kinézetet tudok vele elérni pillanatok alatt, és estig az úgy is marad. A szemöldökszálaim dúsak és gyönyörű természetesek tőle, felfelé állnak, illetve tökéletes irányba. Sőt továbbmegyek... mintha hosszú távon is jól hatna a szemöldökömre, lemosás után is így jobb irányba állnak. Tökéletes ez az egész, teljesen odavagyok érte már!

Tartós, könnyű használni, szépen helyrerakja a szemöldökszálakat, színt is ad nekik, egy hangyányi fluffy hatást is, valamint teljesen jó a kefe mérete számomra. Ami miatt azonban mégis csalódás, hogy iszonyat gyorsan beszáradt az enyém, pedig vigyáztam rá és nem szellőztettem. Ilyen áron ez nekem nem fér bele, így nem fogom újra megvásárolni.

Szerintem jó ez a zselé, bár valószínűleg teljes áron nem venném meg. Megfelelő méretű a keféje és szépen a helyén tartja a szálakat.

Nagyon örülök, hogy az ABH kijött ezzel a termékkel, mert a sima szemöldökzseléjük szerintem nem volt a legjobb. Ez egy dipbrow gel + szemöldökzselé kombó lenne, emiatt időtakarékos a használata és a sima zselével ellentétben a lyukakat is be lehet vele tölteni, mert megfogja a bőrt is és pont ez a célja. Tartós is. A technikájára azért rá kell érezni. Először a farkinca részt és a lyukakat kell kitölteni és a kefén maradt maradékkal a szemöldök elejét. Tetszik, hogy van belőle mini méret.

Sajnos nem lett a kedvencem. Tényleg szuperül helyén tartja a szálakat és könnyen be is színezi őket, nem kell 100x átmenni rajtuk, de nekem rettenetesen összefesti a bőrömet. Ez még a szemöldökszálak alatt belefér, de nem csak ott, hanem alattuk és felettük is mindenhol megjelennek a kis maszatcsíkok. Nekem így nagyon nehézkes a használata, plusz néha olyan érzésem van, mintha nem tudnám ugyanolyan erősségűre csinálni a két szemöldököm. Ilyen téren nekem sajna felejtő, viszont az alsó szempilláimra kenve teljesen jól el fogom tudni használni. Így nem rossz, viszont egyáltalán nem erre a célre vásároltam.

Szintén szettben vettem brow wizzel dark brown színben és ez lett a nagyobb kedvenc! Tartós, a szemöldököm középső részétől viszem fel s végéig ahol kevésbé dús és pont annyira fed amennyire kell, persze ezt a megfelelő felvitellel tudom elérni ami a pont jó méretű kefének köszönhető. Kicsit húzós az ára de megéri!

Még egy cucc, amiről azt gondoltam nem kell, aztán PAFF dúl a love!
CultBeauty-n 25GBP a Bow Wiz és az ugyanolyan árnyalatú 2.2g-os szemöldökspirál most csomagban, és mivel sikeresen eltörtem a Bow Wiz keféjét, pótolnom kellett azt amúgy is ezért próba cseresznye megvettem a szettet.
Azért szerettem meg a terméket, mert hihetetlenül ápolt, természetes szemöldököt lehet vele kreálni, még az ívnél a kis hiányos részeket is viszonylag jól tudja menedzselni és egész nap (12h !) tart, mindezt szappanos-szemöldök érzet nélkül, mintha ott sem lenne.
Ezen kívül a rutinomat is meggyorsította, mert Brow Wiz-zel megrajzolom a farkincát, és a felső ívet, ezzel végigkeffentek gyorsan és meg is van az egész nap tartós, tükörben szemöldök csodálós eredmény. :)
Cult-on írták, hogy hamar kiszárad (használtat így nem ajánlok venni!), úgyhogy erről még referálok, egyelőre két hete használom és minden okés vele.

Még egy cucc, amiről azt gondoltam nem kell, aztán PAFF dúl a love!

Antioxidánsok: Pentaerythrityl Tetra DI-T-Butyl HydroxyhydrocinnamateEmolliensek: Isododecane, Trifluoropropyldimethyl/Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Cera Alba / Cera Flava / Beeswax, Trihydroxystearin, Triethylhexanoin
Szilikonok: Dimethicone, Caprylyl Methicone
Szénhidrogén, mely elsősorban oldószerként használt a kozmetikumokban. Az isododecane javítja a krémek kenhetőségét, könnyed érzete van a bőrön. Mint minden szénhidrogénnek van némi elzáró (occlusive) hatása, melynek révén megakadályozza a vízveszteséget a bőr felső rétegéből (transepidermal water loss).
Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.
A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.
Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.
Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.
Filmképző összetevő, amivel leggyakrabban vízálló naptejekben és szempillaspirálokban találkozhatunk. Segíti a fényvédő bőrhöz tapadását és vízzel szembeni ellenállóságát, azonban hatása néhány óránál nem tart tovább.
Forrás: http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary/definition/vpeicosene-copolymer
Szilikonféle tiszta, folyékony formában. A CosIng besorolása szerint bőrkondícionáló anyag. Selymesen sima érzést, könnyű kenhetőség biztosít. Mint a legtöbb szilikon, képes átmenetileg feltölteni az apróbb ráncokat, így egy általános "teltebb" megjelenést biztosít. Paula Begoun szerint emollient, vagyis bőrpuhító tulajdonsággal is rendelkezik, ezen kívül enyhe tisztító hatása is van, a szájfényekben és rúzsokban pedig felerősíti a színt.
Az összetevő zsírsavak és glicerin keveréke, melyet a kozmetikumokban lágyító és sűrítőszerként használnak a kozmetikumokban.
A Triethylhexanoin egy zsírsavakból és glicerinből származó triészter (triglicerid). Viszonylag tiszta zsírféle, melynek szerkezete nagyon hasonlít a természetben fellelhető állati- és növényi zsírokéhoz, péládul a kókuszolajhoz. A Triethylhexanoin egy elég sokoldalú összetevő, többek közt antisztatikus, bőrápoló és bőrpuhító tulajdonságai miatt használják a kozmetikumokban.
A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint a kozmetikumokban habosodást gátló, bőrkondícionáló hatású összetevő. Az EWG információi szerint a fő gond az összetevővel, hogy nem bomlik le, és a környezetben idővel halmozódik. A trisiloxane-nal leggyakrabban hajápolókban találkozhatunk.
Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó segédanyag
A kozmetikum összecsomósodását megakadályozó segédanyag.
Oldószerként és sűrűség szabályozó anyagként használt szerves vegyület.
Hivatalos funkcióbesorolása antioxidáns. Az összetevő meggátolja az oxigénnel való reakciókat, melyek a telítettlen zsírsavak avasodását okozzák. Gyakori összetevője a szappanoknak.