Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Eer
Azonnal hidratál és pótolja az esszenciális tápanyagokat, nyugtatja az irritációt és helyreállítja a bőr pH-ját. Geránium- és narancslevél kivonata tonizál a természetesen ragyogó arcbőrért. Resveratrol, CoQ10 és szuper antioxidánsok támogatják a bőr jólétét és az alapvető építőelemeket, a kollagént és az elasztint a puhább, simább megjelenés és a fiatalos vitalitás érdekében.
2021.08.23. 09:43
Nagyon klassz, a termékcsalád többi tagjához hasonlóan. Nekem először túl erős volt az illata, aztán megszerettem, és szerencsére nem is irritált. Nagyon praktikus a kiszerelése.
2018.09.21. 08:23
Nagyon jó kis toner, citrusos illattal, nem irritál, alkoholmentes, valoban frissíti a bört. Spray-s kiszerelés igy közvetlenül arcra is fújható, én lemosás után ebből fújok vattapamacsra, és áttörlöm vele az arcom.