Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
summer87
Felkészíti a bőrt az alapozásra, emellett hibátlan matt hatást biztosít. A fehér, zöld és piros agyag összetevőknek köszönhetően nemcsak szépíti, de finoman táplálja is az érzékeny bőrt. A termék mindenféle bőrtípuson alkalmazható, azonban leginkább érzékeny, problémás, zsírosodásra hajlamos, valamint kozmetikai kezelések utáni bőrre ajánljuk. A termék nem hagy maga után csíkot, vagy foltokat, tökéletesen beleolvad a bőr színébe. Nem változtatja meg az alapozó árnyalatát, ugyanis a felvitel pillanatában áttetszővé válik. A sminkelés végén is alkalmazható. A Pretty Neutral Primer viselete könnyed, nem eredményez maszk-hatást.
2022.02.06. 07:18
Egész jól elhasználtam már ezt a primert és egy részről szeretem, más részről nem annyira. Szépen mattít, egységes felületet ad az alapozónak. Szép matt is marad a sminkem órákon keresztül. Azonban mivel por állagú jobban szárítja a bőrömet mint a krémes társai, használat után este muszáj hidratálni. Pufi, tömör ecsettel szoktam felvinni, nekem úgy a legegyszerűbb.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.