ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Illite

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Az "Illite" címke jelölheti a kozmetikai készítményekben használt minden féle agyagfajtát, legyen az bármilyen színű. A hivatalos megjelölés szerint ez az anyag dörzsanyag, abszorbens, tapadásgátló és viszkozitásnövelő (szilárdabbá teszi a termék állagát). Az agyagokat jelölheti még a "kaolin" a "bentonite" és a "montmorillonite" címke is, mivel a különféle kozmetikai agyagfajták általában ezen tiszta anyagok keverékeiből állnak (a "zöld agyag" címke bányászott, míg a "illite" címke ásványtani kategória). A különféle agyagásványok tulajdonságai persze kicsit különböznek egmástól, de a természetes eredetű agyagokban általában ezek keverednek egymással. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.