Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Fiorentina
Élettelen, extra regenerálásra vágyó bőr számára.
Energetizáló, intenzív frissítő arcmaszk, mely 30-féle növényi kivonatot tartalmaz. A benne lévő ásványok, vitaminok tisztítják, remineralizálják és élénkítik az arcbőrt. A maszk bizsergető érzést okozhat, pezsdítő és vérbőségfokozó hatása miatt.
Főbb hatóanyagai: makadámdió-olaj, kalabafa olaj, zöld agyag, bőrszépítő ásványok, magyar termálvíz, római kamilla kivonat, A- és C-vitamin, homoktövis olaj, citromhéj esszencia, olasz szalmagyopár kivonat, mirha illóolaj, Pannonessence
2021.04.11. 09:00
Csak mintát próbáltam, mindjárt kettőt is rendeltem belőle. Egy tasak 1 alkalomra elég, jól lezárom következő használatig, de alig bírom ki, hogy ne használjam újra és újra és újra. Szépen feltölt, táplál, bizserget, de hűsítve. Szóval senki ne várjon melengető érzést. Az én gyulladt, égő, húzódó jellegű bőrömnek ami zsíros, vízhiányos most a megváltás része kb. Szombat reggel, egy gyógyteával a kézben, virágvízre masszírozva maga a tökély. Nem kell drága nyaralás, sem wellnesshétvége, egyik sem rossz, de ez instant hozza a hatást, ha az ember szeret otthon lenni :) Érik a gondolat a teljes doboz beszerzésére, csak félek, hogy akkor nem lesz ami visszafogjon és állandóan használni akarnám :D
2021.03.17. 09:43
Mintát kaptam belőle az egyik vásárlásom mellé, így egy használat alapján tudok csak véleményt írni. Az egyik vasárnap délután úgy döntöttem, hogy kényeztető félórát tartok, és az arcradírt követően ezzel a termékkel folytattam. Az illatát nem kifogásolom, ugyanis én az összes AF termék illatát nagyon szeretem, még csak barátkoznom se kellett egyikkel se. A színe mondjuk nem valami szép, de sebaj. :) Nekem a mintában lévő mennyiség 2 alkalomra elegendő, így a felét használtam el eddig. Felkenve úgy éreztem, hogy inkább bizsergeti, hűti az arcomat, mint melegíti, pezsdíti. Lemosást követően se okozott semmilyen kipirosodást, mondjuk más egyebet se. Ez a márka második terméke, ami nem vált be. Az első a testolaj volt, ami nem igazán, ez pedig egyáltalán.3 csillagot kap, mert a használata azért kellemes, de nem hinném, hogy valamikor teljes kiszerelésben is meg fogom venni.
Utoljára szerkesztve: 2021.10.03. 14:17 - 2021.02.08. 12:36
Ez egy csodaszer. Fényes és puha lesz tőle a bőröm. Igy ősszel igazi kényeztetés, otthoni spa élmény :)
Utoljára szerkesztve: 2020.05.15. 06:36 - 2020.01.16. 08:56
2020. màjus: Tùl az első üres üvegen, a legkedvencebb arcmaszkom lett ez a termèk! Tènyleg csodàsan felèlènkìti a bőröm, nem is èrtem, első pàr alkalommal mièrt voltam vele elègedetlenebb. Tàplàlt, sima bababőr fogad reggelre, az olyan estèk utàn, mikor hosszan fennhagyom. Ùjra is vettem most az àprilisi 20%-os akciòban, rögtön 2 dobozzal, hogy kitartson :)2020. januàr: Első pàr hasznàlatkor inkàbb kellemetlennek talàltam, hogy ez a hűs menta vègül mègis inkàbb felmelegìtette az arcom. Gondoltam is, hogy màr megint jòl felsültem egy "csodatermèkükkel" - ennèl lejjebb ugye nem is pozìcionàlja magàt a màrka, mint "varàzslat" meg "csoda"... Idővel viszont megszokta a bőröm, màr egyàltalàn nem irritàl/melegìt/pirul ès ma màr vàgyakozva nyùlok utàna hetente egyszer-kètszer egy kis extra kènyeztetèsèrt. Nem tesz csodàkat a bőrömmel, viszont valòban nagyban növeli a komfortèrzetèt, ìgy valòszìnűnek tartom, hogy tavasszal ùjra fogom vàsàrolni az akciòban, főleg, hogy a nyàri melegben kifejezetten jòl fog esni a mentol.
2019.08.13. 19:50
A második maszk amit a márkától próbálok, az első a Hungarian Spring Mélytisztító volt, ami abszolút meggyőzött, így kipróbáltam ezt is. Mondhatnám, hogy az én bőrömmel csodát tesz és nem túlzok! Általában együtt használom őket, elsőként a mélytisztítás, utána a víz visszapótlás ezzel a maszkkal. Nagyszerű illata van, kevés elég belőle, jól kenhető. Én viszonylag sokaig fent szoktam hagyni, fél órát is simán, utána lemosom és hidtatálókrém sem kell. Biztosan újraveszem.
2018.10.14. 13:53
Kellemesen gyógynövényes illata van, nem zavaróan, inkább ellazít ahogy felteszem. Tényleg melegszik és bizsergeti az ember bőrét ugyanakkor egyáltalán nem tapasztaltam, hogy kipirosította volna az arcom. Nagyon jól beszívódik, szinte semmi nem marad utána csak a pihe-puha bőr. Hetente vagy amikor nagyon fáradt vagyok akkor használom és látványos a hatása. Mivel kevés elég belőle ez valamennyire kompenzálja az árát.