Annabelle Minerals

Ár:   3820 Ft   Kategória:   Arcápolók
Kiszerelés:   50 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   Bőröregedés

A krémet feltöltötte: orsesz, Módosítva: 2020. október 30.

Kiszerelés:   50 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Arcápolók
Bőrprobléma:   Bőröregedés

Természetes, többfunkciós arcolaj, melyet érett, az öregedés apró jeleit mutató bőrre ajánlunk. A finom, gondosan kiválogatott olaj nemcsak a smink lemosásában segít, de egyben táplálja és ápolja az arcbőrt. Természetes, regeneráló hatású arcolaj, mely puhítja a bőrt és segít visszaszerezni annak fényét és rugalmasságát. Magas, telítetlen zsírsav tartalmának köszönhetően lassítja a bőr öregedésének folyamatát. Olajos szérumként is használható, melyet éjszakára alkalmazunk. Nem hagy maga után zsíros, olajos érzést. Nem tömíti el a pórusokat, így nem segíti a mitteszerek képződését. Visszaadja a bőr fényét és rugalmasságát.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Manyi

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. március 21.

Érzékeny bőrre nem ajánlom. Egy használat után úgy szétmarta az arcbőröm, hogy két két volt mire valahogy helyrejött. Elvileg minden bőrtípusra ajánlják, én pont az apró ráncaim miatt választottam, de teljesen tönkretette a bőröm.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. március 21.