Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Egy könnyú textúrájú, gyorsan beszívodó hidratáló a mindennapokra, amely ermészetes összetevőkkel, azonbelül 70%szívlevél kivonattal simítja és nyugtatja a bőrt.
2024.11.12. 12:32
Nappali arcápolási rutin részeként használtam: nagyon gyorsan beszívódik, könnyű a textúrája, hagyja a bőrt lélegezni (nem nehezít, nem hagy zsíros érzést maga után), könnyű rá sminkelni. Kiemelkedő hatást nem tapasztaltam, egy egyszerű, basic hidratálókrém, ami nem bántja a bőrt (nagyon száraz bőrűeknek, hidegebb évszakokban kevésbé tudom ajánlani - valószínüleg nem adná meg a könnyedsége miatt a szükséges hidratáltságot).