Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Szérumok, Kezelések

Anua Heartleaf 80% Soothing Ampoule Szérum

3.5
Hozzáadva 2024.01.24.by

karpatizsofi

Egy hidratáló és nyugtató szérum, amely minden bőrtípusra alkalmas, különösen az érzékeny bőrre. A szérum fő összetevője a Ezüst szirtőr kivonat, amely gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató hatású. A szérum továbbá panthenolt és hyaluronsavat is tartalmaz, amelyek segítenek a bőr hidratálásában és táplálásában.

2025.01.03. 13:40

Száraz bőr
Bőröregedés

Vizes-géles állagú, illatmentes szérum, ami nagyon gyorsan beszívódik, kellemes érzést hagyva maga után (nem ragad). Nem bántja az érzékeny bőrt, azonban én nem éreztem a különösebben nyugtató hatását sem (pirosság nálam változatlan). A használatát a hideg idő beköszöntével kezdtem, amikor egy kicsit több hidratálásra volt szükségem, azonban ebben kiemelkedően nem volt a segítségemre.

2024.12.03. 13:16

Kombinált bőr
Vízhiány

Fantasztikus kis szérum, nem is értem, hogy nincs még értékelése.😊 Szép sárgás-arany színű, géles állaga van, illatmentes, szinte azonnal beszívódik, egy nagyon szép lightos glowy hatást hagyva maga után. Mivel most a barrier erősítésre, nyugtatásra fókuszálok, ez a kis szérum nagyon jónak tűnik erre a problémára. Egyelőre kb. egy hete használom, de egységesebbnek, szebbnek találom a bőröm a használata óta, és a pirosság is minimális lett, aminek nagyon örülök. Jövök updatelni hosszabb használat után is, de egyelőre nagyon meggyőző. 💛