Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Naurel
Az Apeiron szájöblítő koncentrátuma mentával, zsályával, fahéjjal, szegfűszeggel, levendulával és teafaolajjal készült, növényi hatóanyagokkal gondoskodik a szájhigiéniáról.
Nem tartalmaz káros adalékanyagokat. Vegán. Glutén- és laktózmentes. BDIH minősítéssel.
2018.02.23. 10:14
Már 2 éve használom nagyon jó és nem drága sokáig elég. Fogágy betegségben szenvedek és csak ez jó , már sok fajtát használtam a drogériásak 0-sak! Érzékeny fogakra gyulladásra. Csak ajánlani tudom nem öt hanem 10 csillag!!!!!
2017.06.28. 13:15
Sajnos nagyon érzékenyek a fogaim, de ez a szájvíz egy igazi csoda. Régebben, ha megittam egy limonádét vagy megettem egy jégkrémet, akkor csillagokat láttam. A hideg és meleg vízről ne is beszéljünk. Nos, ez teljesen megszűnt. Nagyon kellemes az íze, hihetetlenül felfrissít minden fogmosás alkalmával.
2017.04.06. 11:11
Kiváló! Sokáig elég, nagyon kellemes használni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.