Szérumok, Kezelések

Aromax Beauty Szérum

4.2
Hozzáadva 2018.09.18.by

javi

Az Aromax Beauty szérum C és E vitaminokat tartalmaz, amik természetes antioxidánsok, így segítenek megtartani a bőr nedvességtartalmát, megőrzik annak feszes és sima felületét. Értékes összetevői között vannak még telítetlen zsírsavak és hidegen sajtolt, természetes növényi olajok is, amiknek köszönhetően puhább és hirdatáltabb lesz a bőr. A zsíros olajok feloldják az esetleges faggyút és vízzel lemoshatóvá teszik azt, így a szérum nemcsak az arcápolásban, de az arc bőrének megtisztításában is kifejezetten hatékony. Az Aromax Beauty szérum mesterséges szín- és illatanyag mentes, továbbá nem tartalmaz allergén összetevőket.

Ideális önmagában és más bőrápolóhoz keverve is. Nyakra és dekoltázsra is ajánlott.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.04. 13:36 - 2023.05.04. 05:27

Szeretem az ilyen olajos szérumokat télen de ezt képtelen voltam a szaga miatt kenegetni, mert olyan büdös, hogy még a család is húzta az orrát.Kidobtam a teli üveget, még a lábamra sem tudtam elhasználni mert a kezem is beitta a szagát....

2023.04.20. 07:18

Kiárusításkor vettem kb. 1500 Ft-ért, így nagyon megérte, bár lehet teljes áron nem vettem volna meg.Önmagában nem szerettem használni, a kombinált bőrömnek túl zsíros hatást keltett, de arckrémhez keverve jól működött, főleg az őszi / téli időszakban.Elég belőle 1-2 csepp, így szépen beissza a bőr és nem fog tocsogni.Ha megint sikerül jó áron hozzájutnom újraveszem a terméket.

2021.01.14. 11:01

Kifejezetten kellemes a használata. Főleg azok fogják imádni, akiknek húzódásra hajlamos a bőrük, mert azonnal lágyít, puhít. Dupla tisztítás első lépéseként is kiváló, de akár úgy is, hogy egy cseppet a hidratálóba teszünk. Azt érdemes mindenkinek végiggondolnia, hogy milyen olajokat szeret/nem szeret a bőre, megnézni, hogy melyik olaj hányas komedogén indexet kap, mert itt ugye olajok keverékéről van szó. Az argán és a gránátalma miatt számíts rá, hogy ettől a szérumtól (ami nem szérum, hanem olajkeverék) tocsogni fogsz, ha reflexből tolod a 3-4 cseppet. Bőven elég az 1 csepp, ha hidratálóba teszed, vagy az 1-2 csepp, ha önmagában. Olajos arcmasszázshoz is remek. Érdemes nem megvárni vele a lejárati időt, mert ez E-vitamin könnyen romló formában van benne, szóval nem kell tartogatni, mehet nyugodtan nyakra, dekoltázsra, kézre is.

2020.07.07. 16:24

Megunhatatlan. Az első üvegcséhez valamelyik beauty boxban jutottam hozzá, és azóta már a 4. üveget használom, mert számomra egyszerűen kihagyhatatlan a rutinból. Nem vészes az ára és nagyon sokáig elég. Annyira jók az összetevői, és minden egyes használat után elájulok, hogy a bőröm mennyire hálás érte. A kombinált bőrömet nagyon szépen helyre teszi. Nyílván a zsírosabb területekre kevesebb szérumot teszek, inkább az orcákra koncentrálok, de nagyon szépen kiegyenlíti másnapra a bőrömet.Egy időben könnyebb állagú hidratálóhoz keverve használtam, úgy is szuper, így ha valaki soknak érzi az olajat önmagában, próbálja ki egy laza állagú hidratáló krémhez keverni.Mostanában pár csepp homoktövis és pár csepp csipkebogyó olajjal keverem össze, és ezzel a kombóval masszírozom az arcomat. Használat után persze minden esetben kell a törölköző a párnámra, illetve másnap reggel hajat is kell mossak, de megéri a kényelmetlenség, az olajos állag engem nem zavar, sőt a hatás miatt alig várom ezeket a napokat (heti 2-3x alkalmazom).

2020.05.03. 21:12

Nagyon szeretem, még ilyen tavaszi szeles időben is igényli az arcbőröm este. Kb. 1000 forintért vettem, ennyiért teljesen megérte. Ősszel és télen biztosan elhasználom.

Utoljára szerkesztve: 2019.11.26. 13:04 - 2019.11.26. 13:04

Kiárusításban vettem, kemény 1300 forintért, ennyit megér, többet nem adtam volna érte. Szeretem az aromax bőrápoló termékeit, mert szuper a csomagolásuk és pipettás darabok. A hűvősebb időben ideális társam volt, a száraz bőröm szerette, remekül hidratált. Aki nem szereti az olajos érezetet a bőrén azoknak nem épp ideális választás, főleg mert nem szívódik be túl hamar, de ha ezen túl tudsz lendülni és száraz, esetleg vízhiányos a bőröd ő a te terméked. A szérum megnevezés erős túlzás, (ahogy előttem is írták), ez nem szérum, csupán egy bőrápoló/tápláló olaj. Az illata minimális, alig érzeni, könnyen eloszlatható, kicsit nehezebb olaj. Elhasználtam, de nem fogom újravenni, mivel a hatása kb. annyi, mint egy sima csipkebogyóolajé.