Szemkrémek

Aromax Botanica Mandula&Shea Ránctalanító Szemkörnyékápoló

3.7
Hozzáadva 2016.05.17.by

Moc11

A krém mandulaolaj és shea vaj tartalma miatt kiválóan kondicionálja a szemkörnyék érzékeny bőrét. A benne lévő bőrpuhító mandulaolaj vitaminokban és telítetlen zsírsavakban gazdag. Asárgabarackmagolajjal dúsított krém jól felszívódik és bent tartja a nedvességet a bőrben. Ahialuronsav a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki ránctalanító hatását. A szemkörnyékápoló eltünteti a szem alatti táskákat és karikákat.

2017.09.21. 18:20

Sok szemkörnyékre való krémet kipróbáltam már, ügyelve arra, hogy minél jobb összetevőkből álljon a kence. Ez eddig a legjobb amit próbáltam. Könnyen beszívódik és pár nap használata után sokkal hidratáltabb a bőröm és kevésbé látszanak a mosoly ráncaim. Annyira jó a krém, hogy nem bírom megállni hogy ne kenjem be az egész arcomat vele.

Utoljára szerkesztve: 2016.10.11. 15:55 - 2016.09.11. 20:10

Megláttam a Müllerben és rögtön lecsaptam rá. (Mindig megörülök a jó minőségű magyar termékeknek, és úgy érzem, egyre több van belőlük.) A műanyag tégelyről a patikában kapható saját készítésű patikai krémek jutnak eszembe, de ez nem von le a minőségből semmit, a patikai alapanyagok tisztasága jut eszembe róla, meg az,hogy nem a csomagolást fizettetik meg velem. Egyetlen sajnos az INCI végén a parfüm, először azt hittem, hogy az alapanyagok illatát érzem a krémen. Amúgy az illata nagyon finom, valamire emlékeztet gyerekkoromból, de nem jövök rá, hogy mire. Az illatok alapvetően nem zavarnak, de szemkrémekben nem szeretem az illatosítottat. Érzékeny a szemem, és az idő múlásával úgy érzem, egyre érzékenyebb lesz. Egyenlőre nem irritálja a szemem. A krém kellemes állagú, nem túl folyós és nem túl sűrű, hamar felszívódik. Én éjszakára használom, de ha nappalra smink alá tenném, akkor a korrektort pont jól el lehetne rajta kenni szerintem. Majd kipróbálom. Megadom az 5 csillagot.Update: két hete használom, sajnos a szemem irritálja, ha véletlenül belekenem vagy ha csak túl közel kenem. Csíp és kissé könnyezem tőle. Egy csillagot leveszek.Update 2: Nagyon zavarja a szemem és egyre jobban, felfüggesztettem a használatát. Mi értelme egy szemkrémnek, ha nem tudom a szemem közelébe kenni? Nagyon nem jött be, pedig akartam szeretni.Dekoltázsra elkenegettem, hamar elfogyott a 15 ml.

2016.05.03. 07:29

Ajánlás után vettem meg ezt a krémet.A pozitívuma,hogy nagyon gyorsan felszívódik,nem marad ragacsos tőle a bőröm.Reggel és este használom,igazi felfrissülés a fáradt szemeimre.Biztosan veszek még belőle,ha egyszer elhasználom.