Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
miraclum
A csipkebogyó magjából hidegsajtolással előállított, esszenciális zsírsavakban (omega-3 és omega-6) gazdag, finomítatlan (szűz) olaj intenzív ápolást biztosít a száraz, hámló, repedezett, élettelen bőrnek. Halványítja a szem- és szájkörnyéken megjelenő korai ráncokat. Táplálja a bőrt és védi a környezeti tényezők káros hatásától, visszaállítja a bőr nedvesség-egyensúlyát, tonizáló, bőrnyugtató hatású. Használatával a bőr visszanyeri fényét és egészséges megjelenését. A bőrön jól eloszlik és gyorsan beszívódik.
Utoljára szerkesztve: 2024.01.14. 10:30 - 2024.01.14. 08:47
A pirosodásra hajlamos bőrömmel visszatértem az alapokhoz: egy natúr szappan és egy olaj az összes kence. Na jó, télen egy tartalmasabb is kell a csipkebogyó mellé, de ennyi.A sminket is ezzel távolítom el, vizes vattakorongra cseppentve.Azóta minden helyreállt: nem kell lemosó, bemosó, tonic, ezer kence és szérum visszahidratálni amit a sok kemikália ledurrant.Óvatosan, mert megfogja a ruhát!
2023.08.02. 13:03
Körülbelül két hete használom,az esti hidratálómhoz teszek pár cseppet. Vigyázni kell vele mennyit használok, a több nem jobb,nem szívódik be. Úgy látom szebb a bőröm, feltöltött és kisimított.
2023.06.29. 16:10
Heti kétszer, háromszor esténként enyhén vizes arcbőrre ha felviszem, reggel sokkal kisimultabb, puhább az arcbőröm. Több éve használom és mindig újra veszem.
2022.12.27. 12:02
Kombinált, télen könnyen kiszáradós, hiperérzékeny bőröm van, ezért nagyon óvatosan kísérletezem olajokkal. Miután az első kis ráncok megjelentek a szememnél és a homlokomon, kellett valami extra az éjszakai hidratálómba és erre esett a választásom. 1-2 cseppet rakok a krémbe, jól eldolgozom, mert igen olajos még akkor, viszont reggelre minden beszívódik és puha, feszes bőr az eredmény. Nem pattogok ki mindennapos használat mellett sem, és a ráncokat is kordában tartja a nappali krémemmel egyetértésben.
2022.08.25. 20:33
Télen nagyon ki tud száradni a bőröm, de az olajokkal hadi lábon állok. A neten keresgélve döntöttem el, hogy ki akarom próbálni a csipke bogyó olajat. Beszerezni viszont eleg macerás volt. Ez könnyen fellelhető a drogeriákban, de korabban bioboltokban keresgéltem a tiszta olajat. Azok "olajosabb" állagúak, ezt jobban beszívja a bőröm. Plusz pont hogy ez szintelen, volt amitől még reggel is sárga volt a fejem. A kiszerelése is tökéletes ezzel a pipettával. Nekem heti 2-3 használatot visel el a bőröm télen. Többtől elkezdek kipattogni. Így jó sokáig elég lesz.
2022.07.14. 13:39
Több komponensből álló arcolajokat használok, fel sem merült bennem, hogy szólóban használjak egy olajat, de anyukámnál ott volt ez a polcon, hát persze, hogy nem álltam meg, hogy hozzá ne nyúljak.Meglepődtem, mert amit a fenti leírásban állítanak róla, mind igaz. Aznap este, amikor először használtam, picit nyugtalan volt a bőröm, napközben nap is érte (bár fényvédővel), de mégis pirosas foltok jöttek ki rajta és itt-ott száraz is volt. Az olaj nagyon könnyen felszívódott, mégis enyhet adó, nyugtató érzetet adott, az éjszakai krémmel is jól együttműködött. Reggelre pedig teljesen letisztult, megnyugodott bőrrel ébredtem, a foltok teljesen visszahúzódtak. Annyira meggyőző volt, hogy eldöntöttem, mostmár én is mindig tartok ilyet otthon.