Aromax Kajeputolaj
Ár: | 1350 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | bioboltok, drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Aromax-n 1350 Ft-ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: beautyanna, Módosítva: 2022. november 7.
Lelőhely: | bioboltok, drogériák, online | |
Kategória: | Egyéb | |
A kajeput illóolaj fontosabb hatásaiként az antimikrobiális, a gyulladás- és fájdalomcsillapító, valamint a nyákoldó és rovarriasztó hatások emelhetők ki. Az illóolajat leggyakrabban lég- és húgyúti gyulladások, izom- és izületi fájdalmak kezelésére, a fejfájás enyhítésére, illetve rovarok távoltartására használják inhalálószerek, szaunaolajok, légzéskönnyítő mellkasi krémek, bedörzsölőszerek, masszázs- és fürdőolajok, valamint rovarriasztó sprayk és stiftek alkotórészeként. Diffúzorban, aAromalámpában párologtatva a lakószobák és munkahelyek levegőjének fertőtlenítésére és frissítésére is jól használható.
A kajeput illóolaja nem toxikus, nem irritáló, a bőrt nem érzékenyti és fototoxikus hatása sincs.
VÁSÁROLD MEG
Az összes összetevő funkció szerint lebontva
A cajeputolaj a kajepot nevű növényből nyert illóolaj. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint maszkoló (szagokat, ízeket semlegesítő hatású), tonizáló hatású összetevő. Eukaliptuszra emlékeztető illata van. Paula Begoun szerint az állításokkal ellentétben nem készült még olyan kutatás, mely azt bizonyítaná, hogy antebakteriális hatással lenne a bőrre, sőt, még bőrirritációt is okozhat.