Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Sapkalapka
100% tisztaságú, bevizsgált, esszenciális illóolaj. Kámforos illatú illóolaj belégzésre. Hatását népgyógyászati adatok igazolják.
2023.11.22. 18:22
Naponta használjuk otthoni párologtatásra. Nagyon szeretjük, intenzív illata van. Megéri az xxxl kiszerelés.
2023.07.19. 08:39
Krémmániás tesztelésre kaptam, aminek nagyon örültem, ugyanis télen-nyáron párologtatásra használom el a rengeteg illóolajat. Külön öröm, hogy xxl kiszerelés.Illatra tiszta eukaliptusz, 100% tisztaságú illóolaj. Mindig aromax illóolajat veszek, de ez sokkal jobb ár.érték arány; a kis üveg 5xöse, és csupán 2x annyi. Nem mondom, hogy travel size, de aki ipari mennyiséget használ el belőle, annak nagyon megéri.
2023.05.29. 09:00
Pont az, amit el lehet várni egy illóolajtól. Tisztán eukaliptuszos illatú, nincs semmi mellékillata, ami egy rosszabb minőségű illóolajnál előfordult már velem. Én párologtatásra és felmosáshoz használtam.A kiszerelése rendkívül kedvező, mindennapi használat mellett is sokáig ki fog tartani. A csepegtető és kupak jó minőségű, nem ereszt, nem folyik, így akár utazáshoz is könnyen magunkkal vihetjük.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.