Sminkek szájra

4.3
Hozzáadva 2013.10.07.by

Musil

2017.09.25. 18:10

Nagyon kellemes viselni,krémes és tényleg hidratált,viszont ez a kellemes érzés sajnos a tartósság rovására ment,mivel szinte bármitöl lekopik,még ivástól is,vagy csak egy idő után magától is és mindent megfog,emiatt fel is tettem eladásra,mert gyönyörű,de nincs se türelmem se időm egész nap ellenőrizgetni és újrakenni...emiatt csak 4 csillagot adok☹️

2016.03.12. 09:05

Jol pigmentalt es nem szarit

Utoljára szerkesztve: 2014.10.17. 13:32 - 2014.05.05. 14:19

Nekem is a 32-es árnyalat van meg, amely távolról sem olyan sötét, mint gondolnánk. Kreol bőrömön kevésbé jól mutat - mondjuk nem mutat rosszul, de nem annyira lilás, mint szeretném és mint amennyire neve és fotója alapján gondoltam (vak rendelés). Ezzel együtt egy jól pigmentált ajakápoló, ami fantasztikusan krémes, ápol és csinosít. Kis nyári rohangálós hétköznapok kísérője lesz nálam. Annak ellenére, hogy krémes, viszonylag lassan kopik. Négy csillagot adok csupán azért, mert szilva névvel másféle színre vártam, ez inkább cseresznyének hat.UD: Sajnos, nem igazán tudtam kihasználni ezt a szép és jó terméket. Eladnám.

Utoljára szerkesztve: 2014.01.30. 18:56 - 2013.10.06. 13:02

Rúzsnak egyáltalán nem nevezném, sokkal inkább csak egy színezett ajakápoló. Annak viszont tökéletes! Én a 32-es színkódú, delicate plum névre hallgató árnyalat boldog tulajdonosa vagyok. Ránézésre ez egy borzasztóan sötét, csillámos lilásbíbor színnek tűnik, amit egyébként eszembe se jutott volna megvenni. Viszont véletlenül az a ritka helyzet állt elő, hogy egy zsír új, még használatlan teszter volt kitéve. No egye fene, gondoltam magamban, ha a szín nem is tetszik, legalább az állagáról tudok véleményt alkotni! Szóval kipróbáltam. Nagyon könnyű fölkenni, rendkívül krémes állagú, és ahogy a testhő még egy kicsit fölmelegíti, nagyon kellemesen oszlik el, terül szét az ajkakon. Nekem alapvetően herótom van az illatosított sminktermékektől (hisz ha illatozni vágyom, arra ott a parfümöm; a parfümömbe meg ne taposson bele semmilyen más kencefice illata), de az az igazság, hogy ennek az ajakápolónak nagyon megnyerő, kellemes illata van, ami sokáig érződik. Szóval most kivételt teszek, és ezúttal pozitívumként könyvelem el.Nem szóltam még a színről konkrétan. Ahogy említettem, ez inkább színezett ajakápoló inkább, mint rúzs, mivel nem erősen pigmentált és nem fed tökéletesen, az ajkak alapszíne is meghatározza a végeredményt. Ez a bizonyos 32-es delicate plum árnyalat egy óriási meglepetés volt, szinte rikító színt kölcsönzött az ajkaimnak, de mégsem tűnt természetellenesnek, nem hatott rúzsként! De a legnagyobb csavar a sztoriban az volt, hogy a rikító szín nem is az ajkaimat emelte ki, hanem a szemeimet!!! :) Őrülten világítanak a kék szemek emellett a szín mellett! Annyira megdöbbentett és annyira megtetszett ez a hatás, hogy úgy döntöttem, megveszem! Nagyon drága ahhoz képest, hogy csak egy színezett ajakápoló (ilyen szempontból nagyon erős túlzás ekkora összeget kiadni érte), viszont az összhatás olyan meglepi volt, hogy mégis jó szívvel tettem a kosárba!A szín építhető, de óvatosan kell vele bánni, mert egy idő után hajlamos az ajkakon kis csomókba összeállni, és a kopása sem egyenletes, a szájszélen viszonylag erősen megmarad, de belülről kifelé észrevehetően kezd kopni. Szóval rendszeresen kell ellenőrizni, és utána igazítani!