Artdeco

Ár:   3322 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas, Müller   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2013. július 18.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Douglas, Müller
Kategória:   Ecsetek

Puha kecskeszőrből készült ecset, speciálisan kialakított lekerekített fej. Tökéletes színfelvitelt és eloszlást tesz lehetővé. Elasztikus és hosszan tartó. Újra és újra tisztítható bármilyen károsodás nélkül. Használható highlighter vagy egyéb por állagú termék felvitelére.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Fiorentina

Korcsoport: >54
2018. január 27.

A mindennapi sminkelésnél annyira hozzászoktam már a nagyobb fejű és ennél puhább púderecsethez, emiatt ezt az ecsetet pirosításhoz használom, amire viszont nekem bevált. Megfelelő a tömörsége, jól kézre áll, a mérete miatt pedig utazáshoz is ideális.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2018. január 27.

DNiki1992

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2016. augusztus 21.

Ez volt életem első ecsete, sokáig használtam, jó szolgálatot tett, míg rá nem jöttem, hogy vannak nála azért sokkal jobbak. Ennyi pénzért már veszek egy real techniques vagy eco tools ecsetet, ami mérföldekkel jobb, puhább, minőségibb + ebay-en is ki lehet fogni sokkal jobbat ennél jóval olcsóbban. Nem azt mondom, hogy drága, mert az "ecsetek világában" így is olcsónak vagy középkategóriásnak számít, de ár-érték arányban nem valami nyerő sajnos. Nekem nem elég sűrű a szőre és bár én is a szintetikus ecseteket szeretem arcra, de ennek az általam kedveltek és használtakhoz képest túl kemények a szálai, nem olyan jó "simis" és a végeredmény sem túl természetes :-(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 21.

anette09

2016. február 15.

Használtam egy ideig, de nem lettünk örök barátok. Elvégzi a dolgát, de nekem kicsit durvák a szálai, nem kapom meg tőle azt a puha, simogató érzést, amit általában egy púderecsettől. Mosni egyébként könnyű, és nem hullanak a szálai sem. Szóval egynek jó, de ha ezt tudtam volna előre, nem vettem volna meg.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. február 15.

Guttmann Natasa

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2012. december 3.

Átlátszó zacskóba csomagolva kaptam meg tegnap délután.
A pirosítót nagyon szépen dolgozza a bőrbe, ám képes sokat magába szívni, ezért egyet ráfújok használat előtt. Nem hullanak a szálai, igazán puha, selymes érzés a bőrön körözni vele. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. december 3.

Átlátszó zacskóba csomagolva kaptam meg tegnap délután.