Artdeco

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas, Müller   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2013. július 10.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Douglas, Müller
Kategória:   Ecsetek

Gyors és egyszerű használat. Speciálisan kialakított fej. Egyenletes színfelvitelt biztosít. Tökéletes a szemhéjpúder eloszlatásához. Használható por - krém állagú szemhéjpúderhez. Sötét színű szemhéjpúdereket tökéletesen lehet vele satírozni.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

Roxuska

Korcsoport:  -
2016. május 7.

Én nagyon szeretem. Nagyon kézre eső kis ecset. Én meg vagyok elégedve a puhaságával is, nagyon jól lehet vele dolgozni és a szőrét sem hullajtja. Az ecseteim közül az egyik kedvencem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2016. május 7.

Dreamer19

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2014. február 21.

Nem olyan hegyes a vege mint a kepen. Szeretem, ezt hasznalom szinte mindig ha az egesz szemhejamra akarok felvinni szemhej pudert. azert 4-es mert lehetne enyhen puhabb, de az osszes ecsetemet nezve ez akkor is a puhabbak koze tartozik. Szeretem, hogy nem tul nagy es a nyele sem tul hosszu.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. február 21.