Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Naurel
Alumínium-, parabén- és alkoholmentes természetes dezodor növényi összetevőkkel. Nőies illat, mely egész nap elkísér.
Ecologo minősítéssel.
2015.07.16. 07:01
A barátaim már úgy hívnak, hogy dezodorvadász, ugyanis folyton alumíniumsó-mentes deók után kutatok. Ezt rögtön nehezített pályán, kánikulában vetettem be. Tetszik az illata és az állaga is meglepően jó. Tudnék mesélni a ragadós, szétfolyós, nyomhagyós tapasztalataimról, de majd máskor, szerencsére ezekkel most nem találkoztam. Edzésen is bevált. Kíváncsian várom, hogy hosszú távon hogy teljesít, majd jelentkezem!