Aura Shine Killer Mattosító Microfinish Porpúder
Ár: | 2200 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 5 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, az összetevőket feltöltötte: NoraH, Módosítva: 2016. július 12.
Kiszerelés: | 5 g | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
ikrogömböket tartalmazó púdernek magas faggyúelnyelő hatása van és a finom arcbőrt mattítja. Azonnali matt felületet biztosít és megakadályozza a bőr nem kívánt kifényesedését akár 8 órán keresztül. A bőrnek áttetsző, természetes megjelenést kölcsönöz. Csökkenti a ráncok láthatóságát és elkendőzi a bőrhibákat anélkül. Textúrájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a már kész sminkhez. Vízálló, ellenáll az izzadásnak, megakadályozza az elkenődést és jelentősen megnöveli a smink hosszan tartó hatását.
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
KheniImádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Végre egy púder, amely nem terheli tizenötféle összetevővel a bőrömet napi szinten, hanem tartalmazza azt az egyet, amely pont elég ahhoz, hogy betöltse a funkcióját, azaz rögzítse a sminket és mattítsa a kifényesedésre hajlamos területeket. Nem szoktam újrapúderezni napközben, mert az a minimális fény, ami keletkezik délutánra, bőven belefér, legfeljebb forró nyári napokon zsebkendővel megpaskolom az arcom, és kész. Ha eltalálod a megfelelő mennyiséget (én púderecsetet használok hozzá), úgy végzi a feladatát, hogy közben nem leszel olyan, mint a meszelt fal. Mivel rendkívül finom szemcséjű, eleve nem hagy masszív, nehéz réteget az arcon, viszont érezhető egy selymes, matt finish, ami órákon át megmarad, kontrollálva a zsírosodást. Nem hangsúlyozza ki a ráncokat, ami ritka jó tulajdonság a púderek között. Az én bőröm szereti.
Jöttem, hogy tovább fényezzem ezt az egy összetevős, mégis elképesztően minőségi púdert. Mindig rácsodálkozom a tartósságára. Nem nagyon szoktam tapogatni, fogdosni az arcomat napközben, tegnap este azonban végighúztam az ujjaimat a homlokomon, és megdöbbenve tapasztaltam ugyanazt a selymes, matt érzetet, melyet a reggeli befejező púderhasználat után, noha napközben nem vittem fel újabb réteget, s még párolódtam is eleget a konyhában főzés közben. Ilyet még egyetlen púder sem produkált. Kevés terméket kiáltok ki abszolút kedvencnek, mert előbb-utóbb az óriási kínálatnak köszönhetően mindegyiknél találok jobbat, megfelelőbbet, vagy a változatosság kedvéért kipróbálok a beváltakhoz hasonló kozmetikumokat, ezt a púdert azonban nem cserélném le semmire. Egyszerűen tökéletes.

Hú, nem indult jól a megismerkedésünk. Újonnan rendeltem meg, de mire ideért a webshopból, egy kevéske adag a fólia ellenére is kijutott a tégelyből, és a dobozon kívül a pufi borítékot is összepúderezte. Ezzel a két anyaggal érinkezve olyan kellemetlen tapintása volt az egésznek, mint talán eddig semmilyen más sminkterméknek. Egy alapos törlést követően a használata szerencsére jobbnak bizonyult. Egy nagy púderecsettel viszem fel a T-zónámra alapozást és púderezést követően, a fixáló sprayt megelőzve (nyáron nem tudom eléggé túlbiztosítani a kombinált arcbőröm mattítását), és összességében szépen tompítja a csillogást, bár napi egy-két megerősítő púderezés ezzel a rutinnal együtt is elkél a kánikulában.

A tégelye pont alkalmas lesz arra hogy feltöltsem hintőporral....egyenértékű vele, nagyon drága, abszolút nem éri meg az árát. Csodát művel annyira mintha hintőport szórtam volna az arcomra...:(

Abszolút tuti!!!!!! Jöhet a 2. tégely megrendelése. :)
Zsíros bőröm van, a T vonal nap közepén már borzalmasan néz ki... de ez csodát művel. Nem azt mondom, hogy 100%-os az arcom napvégére is, de fényévekkel jobb, így már megéri.

Abszolút tuti!!!!!! Jöhet a 2. tégely megrendelése. :)

Eddig a Miyo rizskompaktja volt a tuti. Eddig. Egy összetevőnek annyira örültem, hogy minden vélemény és utána olvasás nélkül rendeltem meg. Nagyon, de nagyon jó!
Viszont bulikák alkalmával válasszunk mást 🤣 Ha fotóznak, vakuval, akkor is 😁 ...ezen kívül tökéletesnek mondható, bársonyos arcot eredményez. Valamit valamiért 😁

Megtetszett a szimpla összetevőlista és az, hogy ez egy igazán jónak nevezhető felszívó anyag. Eddig ez a legjobb púder olajos bőr ellen, amit valaha próbáltam. Második helyen egy Estée Lauder rég nem gyártott púdere van nálam.
Órákon át matt kinézetű és selymes volt a homlokom sminkben. 9 órája van rajtam az alapozó és még mindig selymes a t-vonalam tapintása, persze már fényes, de nem olyan tocsogós olajos.
Ami bosszantó az a por finomsága, ez egyben az előnye is. Iszonyatosan könnyen száll. Még ki sem bontottam a dobozt, a púder kiszivárgott a leragasztott lyukak mellett, összeporozva az egész tartályt kívül is. Nehéz kezelni. Emiatt nem is ajánlom nagy finish-ecsettel a felvitelét. Magam egy kicsi, tömött, puhával körözgetve oszlatom el a smink tetején.
A hatást osztályozom, ezért 5-ös. A csomagolást, ha jobban belegondolok nem lehetett volna jobban megoldani. Minden hasonló sminkszer így viselkedik. Még a Guerlain-é is megszökik és szálldogál.

Alapjában véve elég zsíros a bőröm és egy púder sem mattította rendesen. Ez gyönyörűen mattít. Nekem nem lesz a bőrömön természetellenes, puha, bársonyos hatást kelt.

Gondoltam kipróbálom a baking technikát, és ezt használtam. Hát nem jött be. Annyira matt még életemben nem voltam, de egyszerűen természetellenes.
Így sima púderként használom, vizes szivaccsal viszem fel, és jól beledolgozom a bőrömbe. A mattság tényleg egész nap tart, még a kombinált bőröm ellenére is, és sokkal természetesebb.
Viszont biztos láttatok már "Sztárok porpúderrel" ciki rovatot, hogy vakuval hogyan néznek ki ezek a fehér porpúderek... Hát én is kipróbáltam derítő vakuval, és egek... borzalmas! Ráadásul sehogy se lehet letakarítani. Úgyhogy pont az olyan helyekre, ahova nagyon kellene egy ilyen tartósság, oda nem jó, pl. buliban a lila neonoknak köszönhetően minden világít, ami fehér, és bizony te is fogsz.
Hétköznapra azért használgatom, neoncsöves helyeket kerülöm benne... ez minden fehér porpúdernél ilyen, szóval csak erre a termékre nem lehet róni ezt a hibát.
Az, hogy azóta nem volt tiszta a sminkes zugom, amióta ez meg van, már csak részletkérdés... :D Viszont a mattítás tényleg verhetetlen ura.
Gáz, nem gáz, de néha még hiányzik is a zsírosodó fejem, ha ez van rajtam. Annyira hatékony.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)