Ava Kollagén Bőrfeszesítő Ampulla
Ár: | 1400 Ft | Kategória: | Szérumok, Kezelések | |||
Kiszerelés: | 30 ml | Bőrtípus: | Száraz | |||
Lelőhely: | Herbaház | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Zazzie, Módosítva: 2015. december 14.
Kiszerelés: | 30 ml | |
Lelőhely: | Herbaház | |
Kategória: | Szérumok, Kezelések | |
Bőrtípus: | Száraz | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
- KOLLAGÉN - az egyik legfontosabb összetétele a bőrmegújulásnak. Hiánya felelős a ráncok kialakulásáért és a gyorsabb öregedésért.
- PEPTAN® COLLAGE PEPTIDE - a hidralizált tengeri kollagén 100%-ban természetes összetétel: 18 aminosavat tartalmaz, melyek a bőrben lévő természetes kollagén szintézishez szükségesek. Kicsi molekulamérete miatt mélyen tud a bőrbe jutni, így célzottan a bőr mély rétegében fejti ki bőrfiatalító és vízmegkötőképesség-javító hatását, erős felszívódásával, mélyen beépülő bázisanyagként, tartósan és hosszan fejtve ki hatását, látványos mélyhidratáló, rugalmasító és bőrfiatalító tulajdonságával.
Ajánlott: száraz, érett bőr, ill. hosszantartó napozás után
Water / Aqua
ta
Ethylhexylglycerin
Sodium Carbomer
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Már egy hónapja használom. Szeretem. Az esti hidratálóba szoktam belekeverni 4-5 cseppet, tehát a zárórétegbe kerül. De van, amikor a csiga mucinnal viszem fel. Egy hónap után már biztos, hogy nem csinál puklikat a bőrömre, és nem tömíti el a pórusaimat. Kifejezetten segít abban, hogy puha és selymes legyen a bőröm. Nem zsírosít, így reggel is belekeverhető a hidratálóba, és nem is kukacosodik nálam semmivel. Réteges és minimál rutinban is jól teljesített. Szerintem óriási elvárásokat nem kell vele szemben támasztani, a kollagén kívülről nem hatol be és nem feszesít, viszont sokat segít a hidratálásban, ami gyakorlatilag a legeslegfontosabb dolog.

Pihe puha bőrt eredmenyez, gyorsan beszivodik, szereti az erzekeny borom! Ar-ertek aranyban 5*
Sajnalom hogy nem elobb talaltam ra

Sajnalom hogy nem elobb talaltam ra

Kiváló termék, a bioboltban ajánlották, mindig bemegyek nézelődni ránctalanítás témakörben. 2 hete használom és a bőröm jóval puhább feszesebb. (Amúgy már simán ki merek menni utcára bb krém nélkül)
Más szérumokkal ellentétben ennél nincs az a kifeszítő érzés, hanem teljesen puha és hidratált lesz tőle a bőröm.

Nagyon jó kis cucc! Reggel és este használom az Ava feszesítő cseppeket, ezt is köztük. Könnyen felszívódik, bele kell masszírozni a bőrbe. Nem egy nap alatt segít, de igazán szép lett tőle az arcom. Az ára pedig megdöbbentően jó!

Nem őrült mód feszesít, de azért beépítem a rutinba.. Nincsenek még igazán ráncaim, viszont a szám környékén már nem olyan feszes a bőr. Szépen feltölt azon a területen, pont annyira, hogy nem gondolkozok mostmár hialuronsavas töltésben. Néhány hete gondokodtam el rajta, de igazából 30-40 éves koromig nem szeretnék semmilyen beavatkozást, úgyhogy összességében én örülök, hogy megtaláltam, nagyon jó árbn van. Még tesztelem a márka 1-2 másik termékét is

2 hete használom ezt a szérumot nappal és este is. De nekem semmi változást nem hozott. Semmit. A vélemények után ennél többet vártam.
Nem tartom valószínűnek, hogy újra veszem. És nappal smink alá én személy szerint nem ajánlom, mivel egy idő után el kezd lehámlani az arcomról. Kár, mert árban tényleg jó lett volna, viszont igy nekem pénzkidobás volt.

Meglepődtem, mert én n3m igazán hiszek a kollagénes dolgokban, főleg, amit a bőrre kenek, de a munkahelyemen a csajok úgy ráharaptak, h nekem is muszáj volt :D Én már kb egy éve veszem újra, ha napi szinten használom, láthatóan babább a bőröm. Ha elfeledkezem róla és mittomen heti egyszer bekenem, kevésbé látható az eredmény, de másnapra akkor is szebb lesz. Nekem nem drága.

3 hete használom, bioboltból rendeltem. Nekem nagyon tetszik eddig, különösebb csodát nem várok tőle, de nagyon szépen beszívódik és nagyon jól működik minden egyéb más krémmel. Nappalra is és éjszakára is be szoktam kenni. Sőt, pont nemrég egy rég látott ismerősöm mondta, h milyen baba arcom van. Leesett az állam, mert sosem volt baba arcom, de ezek szerint most szép állapotban van.

Ár érték arányban jónak számító terméket kipróbálásra megvettem. Mivel nem volt túl drága csodát nem vártam tőle, de az elvárásaimat felül múlta több szempontból is. Reggel este használtam először a bőrömre a hidratáló krémem alá. Jól működött enyhén ugyan, de fezesítette a bőrömet. Arra gondoltam, hogy kipróbálom a terhességi csíkjaimon is, hátha működik. Szerencsére jól gondoltam, harmadik hete kenegetem a karcsúsító krémem alá és halványodnak a csíkjaim, ugyan még nem tűntek el, de már sokkal jobban néznek ki. A csomagolása nagyon tetszik a pipettával annyit tudok kivenni amennyire szükségem van. Most fogom újra venni a terméket, mindenkinek ajánlom. Szerintem más terméket is kipróbálok tőlük.

Már több mint egy hete reggel és néha este is használom és nagyon elégedett vagyok ezzel az Ava termékkel is. Nagyon szereti a vízhiányos bőröm, szépen feltölti ez a kis szérum, teljesen kisimul tőle.

Hidratálók: Glycerin, Hydrolyzed CollagenÖsszetevők megmagyarázva
A kollagén hidrolizált formája, 20 aminosavat tartalmaz. Állati eredetű összetevő, elsősorban halból nyerik. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint hidratáló, vízmegkötő, bőr- és hajkondícionáló hatása van. Paula Begoun szerint az összetevő jelentős mértékben tartalmaz Hydroxyproline-t, amelynek a vízmegkötő hatása hasonló a kollagénéhez és valószínű, hogy a sebgyógyulst is elősegíti.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
Hártya képző (film forming), zselésítő, emulzió stabilizáló segédanyag.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre