Sminkek arcra

Avon 2 In One Cushion Cloud Creamy Lip & Cheek Coloure

4.8
Hozzáadva 2021.07.19.by

szivi94

• Pihenkönnyű, mint egy felhő: légiesen puha, matt színek; pehelykönnyű viselet a bőrödön.
  • Pihe-puha, mint egy párna: szivacsos applikátorával gond nélkül használhatod.
  • Mennyeien hidratál: ápoló hatású kókuszolajjal és lágy pigmentekkel.

8 árnyalatban kapható

2022.09.23. 09:48

Iszonyat szép színe van, könnyű felvinni, nem ragacsos, púderes érzést ad száradás után. Sajnos nem túl tartós.

Utoljára szerkesztve: 2022.05.17. 18:25 - 2022.04.07. 11:40

Kellemes nude-mauve színű van meg, Sugar and Spice, csak pirosítónak használom. Meglepően szép a színe, eldolgozása könnyű, nem szedi fel az alapozót alatta és elég tartós is. Sokkal pozitívabb a véleményem róla, mint gondoltam.

2022.01.05. 21:54

Dreaming on blossom árnyalatban van meg. Majdnem olyan, mint a szám színe. Imádom. Krémes, matt de nem szárítja az ajkaimat. Más árnyalatokat is szerenék beszrezni.

2021.12.01. 11:20

Beépültem, hogy olcsóbban vásárolhassak. Összevettem sok mindent (vagy ajándékba kaptam), a nagy részüket nem vagy alig használtam. Egyike az utolsó avon rendeléseimnek és nem bántam meg. Covid kellős közepén, maszk alá nem kell rúzs, de kimozdulós alkalmakon hasznos lesz. Csak ajakra próbáltam, de azzal elégedett vagyok. Illatos, kellemes állagú, matt. És csodás színei vannak. Végre nekem való is van. Lehetne tartósabb, de most még ezért sem vonok le.

2021.07.27. 19:22

Bubblegum árnyalatban van meg. Azt adja, akit írnak róla. Tartósságáról nem tudok nyilatkozni. Pirosítóként kicsit erős, jól el kell dolgozni, szerintem eléggé pigmentált.