Avon Arcecset
Ár: | 2299 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2016. október 13.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Az Avon Arcecset nagyméretű, sűrű sörtéjű ecset alapozó vagy púder felviteléhez.
- hossza: 8,5 cm
- szintetikus sörtékből készült
Beépültem, hogy olcsóbban vásárolhassak. Összevettem sok mindent (vagy ajándékba kaptam), a nagy részüket nem vagy alig használtam.
Anew BB krémhez vettem. Jól eloszlatta, de csíkozott (amit persze csak közelről láttam a tükörben, de engem zavart). Púderhez jobb, szerintem.

Eleinte imádtam, tökéletesnek bizonyult. De kb a 10. mosás után konkrétan az egészet elengedte a ragasztó.....Kuka. Az aliexpresses kínai ecsetek aprópénzért többet érnek ennél.

Nagyon szépen el lehet oszlatni vele az alapozót, nem csíkoz. Remélem,hogy a sokadik használat után is jó lesz és nem és fog hullani a szőre.
Még nem régóta használom, úgyhogy majd updatelek,de eddig jónak bizonyult :)
Sajnos nem túl sokáig tartott az elégedettség, először elkezdett hullani a szőre (már csíkozott is), majd elengedte a ragasztás és kijőtt egyben az egész. (Látom nem én vagyok az egyetlen, aki így járt!!) Lepontoztam!

Még nem régóta használom, úgyhogy majd updatelek,de eddig jónak bizonyult :)

Nagyon szerettem használni, csíkmentesen el tudtam oszlatni vele az alapozót, mert elég sűrű ecsetről van szó, és a mérete is elég táskabarát, viszont a harmadik tisztításnál elengedte a ragasztás. Kár érte, mert nagyon szerettem, de nem fogom ilyen gyakran újrarendelgetni.

Szeretem nagyon! Kényelmes vele dolgozni!

Szeretem nagyon! Kényelmes vele dolgozni!

Őszintén arra gondoltam, hogy kicsit nagyobb lesz, de ettől függetlenül jó vele dolgozni. A szálai szépek, egyforma hosszúak, nagyon dús.

Én nagyjából tavaly ősz óta használtam az ecsetet alapozó felvitelére. Nagyon szerettem, kis helyen is elfért, a tisztítása sem okozott gondot.
Viszont ma egyszerűen elengedte a ragasztás. Szerintem ez nem egy szép teljesítmény tőle. Konkrétan kiesett a tokból egyben az egész fej része, majd szét hullott az egész. Nagyon szomorú vagyok ettől, mert ez nem az első problémám az Avon ecsetekkel. Egy másik ecset is szét esett a kezemben pár hónap után.