Avon Color Trend Hello! Ultimate Lashes Szempillaspirál
Ár: | 1159 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2017. április 18.
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Színezd ki a Tavaszod a Color Trend új árnyalataivail!
- dúsít és intenzív színt ad
- rostszálakat tartalmazó kefével
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Ennek a terméknek nem ilyen a csomagolása, és főképp nem ilyen a keféje. Ami azt illeti sok márkásabb szempillaspirált kenterbe ver, nem vízálló de nem is kenődik el, nem pereg, szépen befogja a pillákat a tövétől, a keféje pedig nagyon jó, szétválasztja a pillákat, de kellőképpen dúsít is. A színekkel voltam kicsit bajban. Lila, ha nagyon közelről és nagyon megnéztem látszott csak, hogy lila. A zöld, ez volt a legmegdöbbentőbb amikor kibontottam, szerintem nincs köze a katalógusképen látható színnek, inkább terepzöldnek mondanám, vagy olivaszínnek, ez se nagyon látszott, kimondottan csúnyának mondanám felkenve. A kék viszont meseszép, gyönyörű.. Ezért kapja meg az 5 csillagot, meg a minősége miatt. Nagyon szívesen használom és újveszem. Az áráról nem is beszélek, mert a minőségéhez képest elenyésző ára van.

Feketét használtam. Szerintem is teljesen olyan, mint a SuperShock csak harmadannyiért és szerintem sokkal tartósabb, nem kenődik annyira, mint a SS. Dús, hosszú pillákat csinál, csak sajnos összemaszálja a szemhéjamat a hatalmas kefe. Sajnos szúr is, sokkal jobban, mint a többi Avonos spirál. Ár-érték arányt és a végeredményt is figyelembe véve nálam négyes.

A fekete van meg, szerintem nagyon jó. Olyan, mint a supershock csak ez pöttyös kívül, de nagyon klassz. Nem ragaszt, nem folyik. Csodás. 500,-ert nem bantam meg

átlagos spirál de még tesztelem..
Engem az lepett meg h másképp néz ki mint a képeken, maga a spirál vastagabb és a keféje is kicsit más..én a superschock spirált használom egy ideje( meg vagyok vele elégedve) és ez a spirál egy az egyben olyan mint a supershock. Csak egyszer használtam eddig de már most úgy tűnik kicsit potyog :S..600 ft-ért vettem.
folyt.: borzalmasan potyog, szinte fekete a szemem alja..rég nem találkoztam ilyen spirállal.

átlagos spirál de még tesztelem..

Az eddigi legeslegjobb AVON-spirál, és szerintem nem is váltok másra! Miután párszáz forintért ilyen csodaszereket lehet venni, eszembe nem jut többezret költeni egy agyonreklámozott cuccra! Három rétegben felkenve még a párom is észrevette, pedig ő rettentően kuka az efféle dolgokhoz! :D
Nulla összeragadt pilla, nulla maszatolódás, pergés, csakis a mindig várt, szép, különálló, dús és ívelt pillák! Mindenkinek ajánlom, én azt hiszem, megtaláltam, amit régóta kerestem!

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)