Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
agiv
2021.05.08. 22:48
Maga a színe szép és pigmentált, de a mágnesessége nem igazán működik. Ha szenvedek vele sem kapom meg az ígért mágneses mintát. A tartósságára viszont nincsen gondom.
2016.03.05. 08:17
Magnetic Metal és Fukschia Force van meg. A színe nagyon szép, és tartós is a lakk. 2-3 köröm mindig van, amit elbénázok a mágnesezéssel, és újra kell csinálni, de én csinálom biztos rosszul. Nehéz eltalálni, hogy mennyi lakkot kenjek a körmömre, mert ha túl kevés van, azért nem lesz szép a minta, ha meg sok, akkor azért. Összességében jó, csak nekem kell még gyakorolni a használatát. Fedőlakkot még egyszer sem használtam hozzá, úgy is szép és tartós.
2015.08.27. 10:29
Nem vált be. Sokszor van, hogy nem működik, hogy megcsinálja a mintát ezért pedig szép lenne, hamar le pattog.
2015.07.29. 21:07
Gyönyörű hatás úgy... Hát, kábé egy napig. A fedőlakk sokszor eltünteti a mintát, anélkül meg semmi... Ennek ellenere az eredmény tényleg nagyon szép.
2014.11.12. 21:27
Mágneseket kidobtam... De a körömlakkokat megtartottam. Gyorsan száradnak, tartósak, rétegben is szépek, átlátszó fedőlakkal.