Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Saphira
Környezettudatos, vegán szérum, koncentrált hatóanyag tartalmú, allergológiailag és klinikailag tesztelt termék. 100%-os tisztaságú C-vitamint és E-vitamint tartalmaz.
Utoljára szerkesztve: 2020.06.07. 06:28 - 2020.06.07. 06:23
Az első C vitamin aminek látszik a hatása rajtam. Sok mindent kipróbáltam,de én nem szeretem ha reggelente a hűtőben kell kotorásznom utána amikor mindig késésben vagyok. A krémekbe szórom közvetlenül a tenyerembe elkeverem ,felmelegítem és úgy viszem fel. Egy hónapos használat után kijelenthetem ,hogy látom a változást. Egyenletes az arcom színe .Kicsit drágának tűnhet első látásra de sokáig elég lesz azt hiszem. A csomagolása még nem tökéletes, óvatosan lehet csak adagolni.
Utoljára szerkesztve: 2020.02.15. 08:18 - 2020.02.15. 08:16
Nagyon bevált nekem ez a termék. Lassan 2-3 hónapja használom folyamatosan. Eleinte csak az éjszakai krémmel használtam, de annyira bejött a hatása, hogy már reggel és este is használom. Pumpás arckrémekkel könnyebb keverni tenyérben, de tégelyes termékkel is jól tud működni, ha kis spatulával kiveszem a krémből a tenyeremre. Szerintem minden csak megszokás kérdése, egyáltalán nem bonyolult vagy macerás használni. Igazi különlegességnek számít 100 %-os C vitamin tisztaságával. A bőröm ragyogóbb, egyenletesebb, a májfoltjaim halványodtak. Ár/érték arányban is szuper, hozamosabb használat után is éppen csak egy kis mennyiség fogyott el belőle. A vegán összetevők miatt pedig plusz csillag jár neki.
2019.10.29. 08:14
A leírása szerint finom összerázás után kell 2 adagnyit a primerhez vagy a krémhez keverni./Első használat előtt a nyílásról el kell távolítani a védőfóliát./Nos,nekem a használata enyhén szólva macerás, én túl nagynak találom a szórónyílást- amivel ráasásul még lehetöség szerint el is kellene találnom a felvinni kívánt krémet...Nem egy felhasználóbarát adagolású kiszerelés.A két csillag kizárólag a ( mellesleg nem olcsó) termék C- vitamin tartalmát illeti.