Avon Ecset Krémes Vagy Por Állagú Szemhéjpúderhez
Ár: | 1299 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2016. október 13.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Sűrű sörtéjű ecset krémes vagy por állagú szemhéjpúder felviteléhez.
- hossza: 16 cm
- szintetikus sörtékből készült
Beépültem, hogy olcsóbban vásárolhassak. Összevettem sok mindent (vagy ajándékba kaptam), a nagy részüket nem vagy alig használtam.
Satírozáshoz hasznosabb, mint színt felvinni. Persze, ez is egyike az alig használt termékeknek.

Nem jön be, összekeni a szemem többi részét. Ki fogom dobni, csak felbosszantott ez a hengeres fej...szerintem az én mélyen ülő szememre az ék alakú megoldás jobb

Nagyon puha és könnyű vele felvinni a szemhéjpúdert.

Nagyon puha és könnyű vele felvinni a szemhéjpúdert.

Ez az ecset zseniális, most fogom megvenni a másodikat. Egyet krémes szemhéjpúderhez használok, a másodikat arcpúder/korrektor felvitelére fogom megvenni.
Fantasztikusan sűrű és selymes.

Fantasztikusan sűrű és selymes.