Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon Love Blush EDT
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: vador, Módosítva: 2012. október 8.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Parfümök | |
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Csak sima édes cukorillata volt, olyan semmilyen, nem gyakorolt rám túl mély benyomást, én is első parfümnek ajánlanám kislányoknak, tiniknek. Tartósnak sem mondanám.

Első parfümöm volt gimisként :) Eleinte nagyon szerettem, de aztán túl édesnek, túl rózsaszínnek kezdtem tartani. Még mindig van kb. fél üveggel az egykori lányszobámban, de már nem hinném, hogy el fogom használni, pedig szimat minta alapján még mindig jó, mármint nem romlott meg :) (Igaz, egy jó minőségű parfümnek, vagy kölninek nem is szabad megromolnia sok-sok évig). Számomra már csak nosztalgia, de nem az az illat, amit még használnék... De volt egy masszázs olaj belőle, na, az még most is jöhetne nyugodtan :) Ahogy a parfümgyöngyös testápolóját is mind elhasználtam :)

Ó jaj, akkor én most irulok-pirulok, mert én bizony kb. 26 évesen vettem meg, hozzátok számítva öreg lányként és a mai napig imádom, mert van még belőle fél üveggel. Ma már 37 vagyok :) Jáj, leírni is sok hozzátok képest :) Szerintem a mai Our story hasonlít hozzá a legjobban. Amikor megvettem akkor vágott képen az illat, hogy én ezt már ismerem valahonnan. De amikor rájöttem, hogy igen, az ikertestvére a Love Blush-nak akkor megnyugodtam, mert vele is nagy szerelem volt és van. Igaz nem minden nap használom. De téli időszakban és szabadidő tevékenységben szoktam viselni, na ez a téli elutazós pihizős illatom, mert akkor velem van a párocskám is és ő is nagyon szereti rajtam. Édes, fincsi, csajos illat.

Ajándékba kaptam még anno, elfújkáltam erra arra, de valahogy nem volt az én illatom. Elég hamar elillant és inkább szappanra emlékeztetett, mint egy parfümre. Ha jól emlékszem nem is használtam el.

Én sem vagyok oda az ennyire cukika illatokért,de ezt valamiért mégis használtam. :-)Olyan jó néha ilyen retro cuccokat látni.

Nekem is ez volt az első parfümöm! És igen, én is a szekrény mélyén őrzöm az üvegét :D Nagyon szerettem, édes volt,de nem túl tömény.Pont tökéletes egy tizenéves lánynak :) Olyan jó rá visszaemlékezni

Oh, mennyi emlék! 16 voltam, amikor ez az illat borította be a mindennapjaimat és csodálatos volt, ártatlan, édeskés olyan finom...Első barátom is hozzá kapcsolódik, imádtam! Én is megtartottam az üvegcsét és néha-néha előveszem még ma is...

Életem első parfümje volt! Imádtam! A mai napig meg van az üvegje a dobozban, és az aljában van még kb 10 ml. Imádom!!! Mindent megtennék, ha újra lehetne kapni. Édes illat. Igaz, nem különleges alkalmakra való, mert nem valami nagy szám. De akkor is jó!
Valahol lehet még kapni??

Valahol lehet még kapni??

Az illata jó (édes, cukorkás), de túl gyenge.Nagyon alkoholos, hamar elillan.Inkább tiniknek javaslom.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)