Avon Mark Spectralash Szempillaspirál
Ár: | 2099 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 9 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2017. február 22.
Ár: | 2099 Ft | |
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Akár 8-szor többnek tűnő pillák. Az Avon Mark Spectralash szempillaspirál nem pereg le, nem csomósodik, nem maszatolódik. Klasszikus rostszálas spirálkefe, mely csomósodásmentes felvitelt tesz lehetővé
Beépültem, hogy olcsóbban vásárolhassak. Összevettem sok mindent (vagy ajándékba kaptam), a nagy részüket nem vagy alig használtam.
Erre a spirálra kifejezetten emlékszem, mert durva bőrreakciót váltott ki az első használat után. Visszaküldtem.

Nem ájultam el tőle, pedig ismerősöm ajánlotta, hogy ez hű meg há,...sajnos nem az. Egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy egész nap tart, viszont nem lesznek sem sűrű, sem hosszú pilláim tőle, szóval egy teljesen átlagos kis spirálocska

Egyik szempillaspirállal sem voltam ennyire megelégedve, mint ez ezzel!
Az eddigi termékek, amelyek kipróbáltam mindig elnehezítették a pilláimat (ezért éveken keresztül nem is használtam), de ez a termék azt az érzést kelti, mintha nem lenne semmi festék rajtam. Csodaszéppé varázsolja az amúgy is hosszú szempilláimat. A termék nem csomósodik. Mindenkinek jó szívvel ajánlom (már édesanyámat is rászoktattam)!

Egyik szempillaspirállal sem voltam ennyire megelégedve, mint ez ezzel!

Egy nagy csalódás volt. A kefe már egyes fokozaton is rengeteg festéket vett fel, ráadásul a szempilláim nagyon össze csomósodtak, alig tudtam korrigálni, jól át kellett fésülnöm. A tartóssága viszont kifogástalan volt.

Nagyon gyenge, pár használat után olyan mintha beszáradna és a keféje is eldeformálódik. Az egyes fokozaton is nagyon sok festéket vesz fel. Lemosni legalább könnyű volt, sírásokat bírta, nem kenődött. Összességében nem igazán vagyok vele megelégedve. Nem túl drága és nem is vártam tőle túl sokat. Nem venném újra.

Ajándékba kaptam még tavaly decemberben, azóta is használom és az még mindig a decemberi. Nekem már az egyes fokozaton is elég sok festéket tesz rá, így mindig le kell húznom, de csak ez az egy hibája van. Alapjáraton nagyon szépek lesznek tőle a szempilláim, többnek és dúsnak tűnik

Ajándékba kaptam, ajándék lónak nem nézd a fogát... de nézem. Eleinte nem igazán értettem hogyan is működik a 3 fokozat, miben különbözik. Nos annyiban hogy mennyi festéket vesz fel a kefe. Ami már önmagában is hülyeség, mert egyes fokozaton is rémesen sok festék kerül rá alig győzöm lehúzni róla. Egyes fokozaton szoktam használni, nekem ezzel is szép fekete, dúsabb pillákat csinál relatíve tartós is. Viszont kenődik akármilyen szögből és technikával applikálom fel tönkretéve a már felvitt tust vagy szemhéjfestéket. Második és harmadik fokozaton inkább már csak a pókláb-hatás érvényesül. Nekem nem pereg, mióta kicsit száradt határozottan jobban működik. Nekem is amolyan egynek elmegy, de ajánlani biztos nem fogom senkinek.

Nagyon szép pillákat lehet vele készíteni, ha több rétegben sok festéket viszünk fel. Majdnem műszempilla-hatás. És most jön a DE.... Pár óra után darabosan válik le, pereg, csomósodik és egyáltalán nem tartós. Ha max egy órára kell jól kinézni és nincsen más, akkor vészhelyzetben ez is jó, de ha tehetitek inkább másikat vegyetek, mert nap végére mindenhol festék lesz csak a pillákon nem.

Először nagyon vártam..
Aztán hatalmasat csalódtam, egy hétig teszteltem, majd a sarokba dobtam. Ragadt, kenődött, irritált, az 1-es fokizaton is rengeteg teljesen felesleges festéket vett fel, gyűlöltem hogy kidobtam rá a pénzt.
Nemrég újra elővettem nincs ló jó a szamár is alapon. Fintorogva készültem a műveletre majd hatalmas meglepetésemre, jót tett neki egy kis "száradás". Nem azt mondom hogy tökéletes lett de lehet vele dolgozni már.
Én akkor vásároltam mikor Bejött a piacra. Édesanyám majd egy évvel később akkor már elsőre is jobb tapasztalatokat adott, kevesebb festék magváltoztatott kefe.

Először nagyon vártam..

Nem, én eddig elégedett voltam az Avon spirálokkal, de ez nem. Potyog darabosan nap végére, kenődik ha kicsit hozzáérek a szememhez. A kefe maga nagyon puha, de az elején csomóban log a festék, amit mindig le kell húznom, mert összekenem magam. Este lemosáskor nem tudtam leszedni rendesen, rendszeresen egy kevés a szemem alatt kötött ki, amit plusz fülpiszkával tudtam csak leszedni.