Avon

Ár:   1399 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2017. február 1.

Kiszerelés:
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Ecsetek

Ferde ecset az arckontúrok pirosítóval vagy sminkgyöngyökkel történő kiemeléséhez.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Emma23

2021. július 7.

Már évek óta megvan ez az ecset. Én inkább a bronzosító felvitelére használom és annak nagyon bevált és nagyon szeretem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. július 7.

széva

Korcsoport:  -
2020. március 6.

Hát sajnálom,de nem hozta azt a minőséget amit vártam. Nem volt szépen formázva nekem kellett kiigazítani. Egyenetlen volt az ecset feje. A szőre az elég puha valahogy csak elhasználom. (vagy elajándékozom )

Az új hasonló ecset viszont nagyon jó. Azt nem találtam még itt. Annak nem fehér a szőr vége,tiszta fekete.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2020. március 6.

Mia0602

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2019. szeptember 22.

Nagyon szeretem ezt az ecsetet is. Bár én nem pirosító, hanem highlighter felvitelére használom. Minden ecsetük puha, jól használható, jól kézre esik. Tartós, nem hullik a szőre.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. szeptember 22.

Kamea

2019. május 27.

Évek óta használom, és nagyon elégedett vagyok vele. A formájának köszönhetően nem viszi fel túl nagy területre a pirosítót, illetve ezt követően könnyen el lehet vele oszlatni az „anyagot”. Jó struktúrájú ecset, csak ajánlani tudom!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. május 27.

Angyalka94

Bőrtípus: Zsíros
2019. május 22.

Én imádom ezt az ecsetet. Nagyon könnyű vele a pirosítót felszedni vagy akár a púdert. Már többször ki is tisztítottam de semmit nem változott a minősége az ecset szőrének. Szerintem nagyon jó kis ecset

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. május 22.

keserutimi

2019. január 20.

Én is dicserni jöttem :)
Finom, puhák a szálai, könnyen felveszi a terméket, és szépen el lehet oszlatni a pirosítót az orcákon. A highlightert is ezzel szoktam felvinni, és mindig szép végeredmény születik.
Tegnap kitisztítottam, és egy szál se hullott ki, illetve ugyanolyan fehér a vége, mint új korában.
Nagyon jó ecset, elégedett vagyok.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 20.

Én is dicserni jöttem :)
Nagyon jó ecset, elégedett vagyok.

pattelin

2019. január 14.

Számomra is meglepő volt milyen jól teljesít ez az ecset. Nem volt még ilyen kúp formájú pirosító esetem eddig, ezért nem tudtam mit várják. De valóban nagyon jól elolszlatja a pirosító! Néha még a bronzert is ezzel viszem fel!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. január 14.

Sherka

2018. december 4.

2,5 éve használom az ecsetet, most egy magasabb árkategóriájú pirosítóhoz, és meglepetésemre nagyon jól működnek együtt, pedig végig ott lebegett a szemem előtt, hogy az új extra pirosítóhoz egy drágább pirósító ecset kell. Húztam az időt a vásárlással, addig is ezt használtam, aztán rájöttem, hogy igazából nem is kell nekem drágább vagy jobb, tökéletes a végeredmény, rendkívül puha és még precíz is, nagyon gyorsan felviszi a kívánt mennyiséget, elég légies mozdulatokkal dolgoznom. Ennyi idő alatt egyetlen egy darab szálat sem láttam kihullani az ecsetből! Szeretem, jó a gumis fogása, nem csúszik ki a kezemből a nagy kapkodásban, bár már volt, hogy eldobtam véletlenül. :) Strapabíró kis darab, tényleg hihetetlen az ára, és nem szeretnék az Avonnál dolgozóknak tippeket adni, de ha 5x ennyibe kerülne, akkor is megvenném, annyira jó.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. december 4.

Banszky

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. október 7.

Pihepuha és szépen fel lehet vele vinni a pirosítót. Nem hullik a szőre,könnyen tisztítható.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 7.

lena2611

2018. augusztus 9.

Nagyon szeretem, abszolút kedvenc. Teljesen megéri az árát.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. augusztus 9.

Nagyon szeretem, abszolút kedvenc. Teljesen megéri az árát.