Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
andrej
Használata:
2016.04.28. 19:24
Iszonyatosan jó az illata. Nagyon csúszik a kád utána, és nem vettem észre a bőrre való jótékony hatását, és bőven kell utána takarítani. De már az illatáért megkapja a max csillagot.
2015.06.24. 18:58
Pár csepp a fürdővízbe és bepuhítja a bőröm, pedig nekem extra száraz :) Az illatától teljesen ellazulok, csak ajánlani tudom
2014.12.29. 10:47
Én elsősorban fürdőolajként, másodsorban közvetlenül testolajként használom. Nagyon szeretem mind az illatát, mind a hatását. Sokáig elég, még így is, hogy télen rendszeresen bevetem.
2014.10.17. 09:00
kellemes az illata. Eddig csak masszázs olajként használtam, annak tökéletes volt. nem kellett belőle sok. Könnyen be is szívódik és tényleg selymes lesz utána az ember bőre.
2014.09.28. 11:59
Nagyon finom illata van. Első használatkor elkövettem azt a hibát, hogy hajszárítás előtt tettem a hajvégeimre egy nagyon cincit, de kegyetlenül lenyalta az egész hajamat, mintha nem is mostam volna hajat. Persze azóta már hajmosás előtt alkalmazom, így nem problémázik de nem is hű de kiemelkedő a teljesítménye.Fürdővízben nagyon kirááály, testápolózni nem kell hála a jó égnek, nekem mint bliccelő testápolózó ez nagyon bejön és az illata sokáig érződik.A kézbőröm és a körmeim is szeretik, gyorsan beszívódik és pihe-puhaság van :)Univerzális lötyi, nagyon megszerettem, bár a pattanásokra hajlamos területeken jobb ha nem érintkezik a bőrrel egy minimális mennyiséggel sem!!!!