Tusfürdők

Babydream Natural Fürdető Balzsam

4.3
Hozzáadva 2016.02.23.by

kacatka

Már fürdetés közben hidratál. Egyharmad babatestápoló tartalmának köszönhetően visszaadja a bőr nedvességtartalmát, és a baba bőre puha és bársonyos lesz.

2012.07.05. 10:03

Samponnak használom, nagyon jó! Nem szárít. (2x ajánlott megmosni ezzel is, mint minden más samponnal, így lesz szuper tiszta!)

2012.06.19. 14:39

Egyszer vettem egyet leárazva, el is használtam zuhanyozáshoz, nem volt vele semmi probléma. El nem tudom képzelni hogy milyen parfüm lehet benne, mert a világon semmiféle illata nincs. Nekem nem hiányzik, meg gondolom a babáknak sem, csak odakapta a szemem a piros pont. Még egyszer nem veszek, mert az Olivia és Yamuna szappanok kiütöttek minden mást a zuhanyozó környékéről nálam.

2012.04.09. 09:50

Kis ideje használom, jól tisztítja a bőröm, nem csinál pattikat. Egy kicsit nekem is szárítja de mivel zsíros bőröm van ez nem olyan nagy baj. Utàna ugyis krémezek.

2012.02.28. 11:10

Sajna hosszabb távon szárítja a bőrömet, ez valószínű a Sodium Coco-Sulfate miatt van, amit szerintem kispórolhattak volna belőle lévén, hogy babaápolási termékről van szó. Személy szerint a parfümöt is nélkülözni tudnám. Tőlem három csillagot kap, mert szépen tisztít, és nem túl drága.