Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
umpalumpa
Megújult változat
Hosszan tartó, intenzív hidratálás- az üde és ragyogó arcszínért. Hatóanyagai azonnal felszívódnak a bőrbe, és extra hidratálást biztosítanak a fáradt, kimerült bőrnek, 24 órán át. Nyomelemeket ( nátrium, magnézium, cink, mangán), alga kivonatot és avokádó, mandula, valamint csipkebogyó olajat tartalmazó receptúrája serkenti a bőrsejtek anyagcseréjét, mélyrehatóan hidratál és védi a bőrt a kiszáradástól.
Vegán
Utoljára szerkesztve: 2024.12.02. 02:30 - 2024.12.02. 02:28
Picit már modernebb a dizájn. Munkatársnőmtől kaptam, igazából szokásos saját márkás maszk, jól hidratált. A jelenleginél nem csak alga kivonat van, hanem már hialonsavval együtt.)
2024.09.16. 04:01
Jó kis maszkm pláne ilyen áron, kicsit feltölt, hidratál, de hosszú távon azért ne várjunk tőle csodát.
2024.06.04. 15:30
Nekem ez a fátyolmaszk egy akkora BIG NO-NO. Az otthoni spa jegyében tettem fel, mondom majd milyen jót tesz a kis duplatisztítás után, hidratáló előtt... Hàt nem. Már másnapra tele lettem kis/nagy gyulladt, esetenként fájó pattanásokkal, fix, hogy többet nem veszek ebből És az is biztos, hogy ettől volt, mert csak ezt kentem dekoltázsra is, na az is csodásan fest most, ha nem nyár lenne, venném is fel a garbót. Mellesleg hatóidő utàn ragad, nem veszi be a zsíros bőr, még reggel is csucsogtam tőle.
2024.02.20. 17:37
nekem erzekeny a borom, megis a benne levo parfum nem irritalt. rugalmas,hidratalt lett a borom tole biztos ujra veszem! mivel hialuronsavat tartalmaz erdemes elotte tonert hasznalni igy megjobban feltolti az aprobb rancokat es hidrataltabb lesz a bor
2023.07.05. 10:18
Csalódás. Annyira ragad lehúzás után hogy le is mostam. Nem véletlenül ilyen olcsó.
Utoljára szerkesztve: 2023.07.25. 14:40 - 2023.06.03. 22:41
Hidratalo-vizvisszapotlo maszknak vettem, vegulis a celnak nagyjabol megfelel. Viszont parfumos nagyon, kicsit irritalja is a boromet, lehetne kimelobb. Illetve mitesszereket okozott sajnos.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.