Testradírok

Balea Coffee & Almond Testradír

Hozzáadva 2018.09.28.by

siss

40 g

Kávés testradír mandulavirág illattal. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, a finomabb érzetű bőrért.

2019.05.22. 20:00

Selymesen puha bort varazsol,zseni termek! Imadom! Felfrissiti a testemet,es csodas illata van amit utana sokaig erzek magamon.

2018.12.31. 06:52

Útálom magam, mert a csomagolás és a kiváncsiságom miatt vettem meg. Engem nem hozott lázba. Itthon jobbat kutyulok magamnak kávézacból meg olivaolajból vagy kókuszolajjal. Nemmellesleg a csomagolása is műanyagpazarlás. Miért nem lehet nagy kiszerelésben árulni?

2018.12.15. 23:22

Nagyon megtetszett a csomagolása és ez volt az elsődleges ok, amiért megvettem. A kókuszos verzióval egyetemben. Mindkettőnek isteni illata van, egyáltalán nem zavaró vagy sok számomra. Kicsit körülményes és piszkos a használata, az egész kád tele lesz a szemcsékkel, de könnyű lepucolni. Utána szép puha lesz a bőröm, viszont nem tart valami sokáig a hatása. Összességében nem bántam meg, hogy megvettem.

2018.12.05. 13:36

Nagyon szeretem ezt a testradírt, csak kár, hogy nincs belőle nagyobb kiszerelés. Alapból nem rajongok a kávé illatért, de utána a tusfürdő szépen elfedi, és egyébként nagyon jól radíroz, erős szemcséi vannak, pont, amit szeretek:) Egyébként a csomagolása miatt vettem meg, annyira szép, gondoltam egy próbát megér, de nem csalódtam szerencsére:) A kókuszos verziót is ki fogom próbálni.

2018.11.16. 22:13

Hatása ugyan az mint a kókuszos változatnak, inenzíven radíroz, nem szárít viszont az illata nem tetszik. A kávé finon de a madula nem az igazi, nem volna rossz ha az illat is kényeztető lenne. Mivel a kókuszos változat isteni ezért ezt biztosan nem veszem újra.

2018.09.30. 10:25

Nem sok van benne, de nagyon finom illata van és nem szárítja a bőrt, pedig az ilyen test radírokkal nem vagyok barátságban, volt ami ekcémát okozott. A bőrön egy kis réteget hagy, de az az olaj miatt van. Szerintem 2-3 alkalomra elég lesz egy zacskó, és remélem a kókuszos is ilyen jó illatú.