Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
siss
Kávés testradír kókusz illattal. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, a finomabb érzetű bőrért.
2019.10.27. 08:23
Impulzus vásárlás volt, a csomagolása fogott meg rögtön. Nálam nagyon csúnya bőrirritációt okozott sajnos, így a kukában landolt.
2019.08.14. 00:34
Pont készítettem anno egy kókuszos kávés testradírt, sajna nem nagyon hasonlít rá hatásban, de illatban eszembe jutatta.Nekem tetszik, hogy nagyobbak és durvábbak a szemcsék.Az eddigi legjobb a boltban és az áráért simán megéri.
2019.04.15. 08:05
Az illata nagyon tetszik, de nekem sajnos elég durvák a szemcsék. Bírja a bőröm a dörzsölést, van más testradírom is, ami kávé alapú és attól semmi "bajom". Ettől viszont össze-vissza karcolódik a bőröm, és csúnya piros csíkok lesznek rajtam. :(
2019.04.09. 12:22
Hetekig ott állt a fürdőszoba polcon. El is felejtettem, hogy nekem ilyenem is van. De aztán tegnap úgy döntöttem kinyitom és kipróbálom ha már van. Elég nehézkesen sikerült kinyitnom, de mikor sikerült finom illat fogadott. Nekem inkább a kv illata dominál, de ez cseppet sem zavar. Kellően szemcsés állagú, nem durva de teszi szépen a dolgát. Nem is kellett olyan sok belőle, illetve több van ebben a kis tasakban mint gondoltam, 2-3 alkalomra bőven elég lesz. Így aztán még inkább megérte.
2019.03.07. 15:42
Isteni illata van és első használat után hihetetlenül puha bőr! Akinek nagyon érzékeny bőre van, annak óvatosan, mert picit kipattogott tőle bőröm, de kb mindentől...
2019.01.25. 19:59
Csodás hatás egy fantasztikus illatú terméktől! Teljesen levett a lábamról. :) Ebben a hidegben nagyon jó volt használni. Teljesen feldobott az illata. A hatása pedig *10-es!
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.