Dezodorok

Balea Deospray Vanille

3.7
Hozzáadva 2016.05.07.by

Judiit

Az alkoholmentes Balea dezodor szabályozza az izzadást, ápolja és kellemse vanília illattával frissíti bőrét. Lényegesen csökkenti a látható világos dezodor nyomokat. Nem tartlamz tartósítószert és színezéket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

2018.01.07. 17:14

Nagyon szeretem a kellemes vaníliás illatát, remekül frissít. Izzadás ellen viszont nem sokat ér.

2017.09.17. 04:54

Nagyon jo edes vanilia illatu, viszont a flakon vegere mar emelyito volt, es jo sokaig eleg volt. Jo volt de nem vettem ujra. Az osszetevoi (foleg az aluminium) miatt csak 3*.

2015.12.19. 20:37

Abszolút nem emlékszem semmire a hatékonyságával kapcsolatban (eleve nem vagyok egy izzadós alkat), az illata kellemes vaníliás, de kb. ennyi. Nem volt újra vevős, de egynek jó volt.

2014.06.08. 16:27

Imádom a vanília illatot és ennek tényleg nagyon jó illata volt,úgyhogy vettem is belőle,de sajnos allergiás lehettem valamelyik összetevőjére és tüsszögtem tőle,így nem tudtam használni. Megvettem a golyós változatát,de annak meg a nullával volt egyenlő a hatása sajnos... :(

Utoljára szerkesztve: 2013.11.15. 17:56 - 2013.11.15. 17:34

Régebben vásároltam belőle 2 flakonnal is, emlékszem, nagyon megörültem amikor találtam végre vanília illatú terméket. Akkor nagyon oda voltam a vaníliáért, így számomra telitalálat volt az illata, kellemes, tényleg kicsit pudingszerű, de nagyon finom, nem mű (talán csak egy nagyon kicsit).Az illata, kiszerelése, ára, és az illat tartóssága megfelelő volt, de ha jól emlékszem nem gátolta túlságosan az izzadást. Inkább csak az illata miatt érdemes megvenni, komoly izzadásgátlásra nem alkalmas. Esetleg talán télen a kevésbé izzadós egyéneknél (én nyáron próbáltam, nem vagyok túlságosan izzadós, de éreztem, hogy gyengén teljesít).Néha nekem is olyan porosan fújt, de egy ilyen olcsó dezodornál az ilyesmin már nem szoktam meglepődni. Sőt, ezeknél azon sem, amit már előttem említettek, hogy fújáskor beteríti az egész szobát, olyan, mintha köd lenne és nem lehet lélegezni. Ezért a használata után ajánlott szellőztetni vagy elhagyni a szobát.Izzadásgátlónak nem ajánlom, lehet, hogy majd (ha még kapható) újraveszem, de inkább csak a szokásos golyós dezodorom után fogom alkalmazni, leginkább csak az illata miatt. Ha sokat fúj belőle az ember, akkor elég erősen érezni az illatát, parfüm már nem is kell. Mondjuk most annyira nem kívánom a vaníliát, de végül is a hibái ellenére kedveltem ezt a terméket.Közben megtaláltam a régi flakonját, aminek még van egy icipici az alján. Megszagoltam, az illata elég tömény és inkább enne valami finom édeset az ember (ha nem szédül meg tőle), minthogy arra gondoljon, hogy ilyet akar viselni. :-) Gondolom rendeltetésszerű használatnál nem maradt ennyire tömény az illata. Az viszont biztos, hogy mégsem veszem újra egy jó ideig, mert már nem tudnám ezt viselni. Túl sok, túl nőies (már amennyi nőiesség szorulhat egy ilyen vaníliapuding illatba :)). Túl lágy.

2013.07.05. 09:34

Lehet, hogy én selejtet fogtam ki, de nekem lejött a fúvókája és hiába ráztam fel tiszta fehér port fújt ki, mintha száraz sampon lenne. Kár érte mert az illata isteni.